Kulcsár Edináék reagáltak a Nyerő Páros tegnapi műsorára: kiderült, hogy kik azok, akik a szemedbe mást mondanak

Ezt olvasta már?

Kulcsár Edina a Blikknek elárulta, hogy azért vállalták férjével, Csutival, azaz Szabó Andrással az RTL Klub Nyerő páros című műsorát, hogy megmentsék a házasságukat. Problémáik mélységéről talán csak a családtagok és legközelebbi barátaik tudtak, hiszen úgy tűnt, minden álomszerűen alakul.

(A legfrissebb hírek itt)

– Az emberek többsége meg sem próbál mások mosolya mögé nézni, pedig attól, hogy valaki mosolyog, cipelhet nehéz terheket. A tegnap esti adás után, biztos, hogy sokan tudjátok, mennyire nehéz időszakban vagyunk. A szeretet és a tisztelet a másik felé még mindig nagyon erősen dolgozik bennünk, viszont a sok másikban okozott sérelmek is itt vannak, amitől valahogy mégis megváltozott az egész kapcsolatunk varázsa. Ezek az érzelmek azok, amik elég szeszélyesen dolgoznak bennünk, és hol éppen jobbá, hol pedig éppen nehezebbé teszik a mindennapjainkat. Egy biztos! A végsőkig harcolunk egymásért! – írta Edina az Instagramon.

– Sokszor céloztunk már itt is, a közösségi oldalunkon arra, hogy nem annyira felhőtlen a kapcsolatunk, de ez egy elég nehéz téma, így nem igazán tudtunk mélyebben belemenni, meg nem is feltétlenül akartunk. A megoldásra több energiát szerettünk volna fektetni. Tegnap egyébként pont nem láttam a műsor végét, az ominózus pillanatot, mert ‘véletlenül’ elaludtam, ( vagy csak nem akartam még egyszer megterhelni ezzel a lelkem) de a reakciók végett vissza fogom nézni, mert arra tisztán emlékszem, hogy kis idő elteltével, teljesen mással találjuk magunkat szemben, mint amit a kanapén ülve tapasztalunk a többiek oldaláról. De mindegy is. Mi nem a többiek miatt költöztünk be, hanem magunk miatt, hogy jól érezzük magunkat, hogy visszataláljunk egymáshoz és egyébként már a 2. napon végére azt éreztem, hogy talán sikerült rálépni arra az ösvényre, ami kivezet a sűrű erdőből – árulta el Edina. Férje, Csuti szintén megosztotta gondolatait Instagram oldalán az alábbi szöveg kíséretében:

„Elkezdődött a műsor… tegnap azért kiderült egy s más, pl. hogy kik azok, akik a szemedbe mást mondanak, ha pedig együtt vagytok, mást mutatnak, mint amikor a kamerába kell 🤮🤮🤮, valamint arról is színt vallottunk őszintén, hogy eltávolodtunk egymástól!” – írta a kétgyermekes apuka, hozzátéve: dolgoznak, harcolnak a szerelmükért.

A két sikeres üzletember öt éve talált egymásra, s három esztendeje fogadtak örök hűséget, majd 2018-ban világra jött a kisfiuk, Medox, tavaly pedig a kislányuk, Nina.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img