Kiderült: Tokár Tomi kommentelőjét is kirúgták a munkahelyéről

Ezt olvasta már?

ma 11:38

Tokár Tamás családját bántották egy kommentben, kirúgták munkahelyéről az illetőt / Fotó: RTL Klub

Tokár Tamás családját bántották egy kommentben, kirúgták munkahelyéről az illetőt / Fotó: RTL Klub

Tokár Tomi durva komment, nem sokkal később kirúgták az illetőt a munkahelyéről.

A Fókusz műsorvezetője a YouTube-csatornáján megjelent egyik videóban vallott arról, hogy egy rosszakaratú kommentelőjét kirúgták a munkahelyéről.

(A legfrissebb hírek itt)

Nemrég Tóth Gabi számolt be egy ilyen esetről, ami nagy felháborodást keltett. Azonban Tomi esetében kissé másképp alakultak a dolgok. A műsorvezető ugyanis a családjára érkező durva kommentet megosztotta InstaStoryban, majd az illető munkáltatója onnan értesült arról, mit írt neki az alkalmazottja.

(Ez is érdekelheti: Egy plázában estek neki: régi haragosa támadt rá Tokár Tamásra)

“Volt egy nagyon durva sztori, ezt még nem meséltem el, nem is akartam. Egyszer kaptunk egy nagyon durva nyilvános kommentet, teljes névvel, fotóval és én ezt kiraktam InstaStoryba, mert tudtam, hogy az a bizonyos ember hol dolgozik és mondtam, hogy ilyen nincs a földön, hogy egy ilyen ember ilyen helyen dolgozik és ilyet kommentel valakinek nyilvánosan. És ezek után, én nem csináltam semmit, pár nap múlva felhívnak az állami szervtől, ahol dolgozott, hogy a hölgy már nem dolgozik náluk és hogy elnézést kérnek a nevében és elhatárolódnak ettől a stílustól. Nem tudtak megegyezni, hogy hogyan lehet egy ilyen felelős munkakörben dolgozni és egy ilyen kommentet írni. Hát, igenis van szankció és van hatása annak, hogy az ember mit csinál az interneten” – mesélte Tokár Tomi.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, a Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!


EXTRA AJÁNLÓ
Tippek a depresszió legyőzésére és megelőzésére (x)
Ezért híznak el a klimaxos nők! (x)
kirúgás munkahely Tokár Tomi kommentelő
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img