Kétpolcnyi bort tört össze egy vásárló, mert dühös lett a koronavírus miatti szabályokra – videó

Ezt olvasta már?

Úgy felidegesítette magát egy nő a koronavírus miatt elrendelt szabályokon, hogy több tucat borosüveget lökött a földre a polcokról egy angliai üzletben, Lingfieldben. A nő heves kitörését a bolt kamerája is megörökítette. A felvételen tisztán kivehető, amint az üvegek csörömpölve zuhannak a földre, miközben a padlón szanaszét folyik a rengeteg alkohol. 

Amikor a nő belépett a boltba, rászóltak, hogy kövesse az újonnan bevezetett egyirányú közlekedési rendszert, ezzel segítve a koronavírus elleni védekezést. Ő azonban együttműködés helyett fellázadt a rendelet ellen. 

Hangosan szitkozódva berontott a polcok közé és néhány mozdulattal a földre seperte a rajtuk található borokat. Az üvegek hatalmas csörömpöléssel hulltak a földre, miközben a bor elárasztotta az áruház padlóját.  

Forrás: Co-op WS

A dolgozók megbotránkozva figyelték a nőt, aki ezek után még őket is megpróbálta bántalmazni, de még előtte a 

kasszánál mindkét kezével beleütött a pénztárosok érdekében felszerelt védőfalba.  Ezután tovább csapkodott és dobálózott mindennel, ami a keze ügyébe akadt. 

Forrás: Co-op WS

A nővel együtt érkezett egy 61 éves, godstone-i férfi is, aki szintén agresszíven viselkedett, rátámadt az eladókra. 

Az egész május közepén történt, a videó azonban csak most került elő. A történtek hatására 

újabb rendeleteket hoztak a dolgozók védelmének érdekében. 

Így minden eddiginél szigorúbb büntetésekre számíthat az, aki a személyzettel szemben agresszíven, rendbontó módon viselkedik.

A két ember ellen vádat emeltek anyagi kár okozása, és dolgozókkal szembeni erőszak miatt, emellett hosszú időre kitiltották őket az üzletből – írta a Mirror.

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában