Keresztényellenes fordulat következhet Biden győzelme esetén – erről beszélt egy tiszteletes

Ezt olvasta már?

Kancellárjelölt-állítás: lekéste a saját maga által kitűzött határidőt a CDU és a CSU

Nem sikerült az önként vállalt határidőre, vasárnapra kiválasztani Németországban a Kereszténydemokrata Unió (CDU) és a testvérpárt Keresztényszociális Unió (CSU) közös kancellárjelöltjét. A feladatot Armin...

Több embert agyonlőtt egy fegyveres Wisconsinban – videó

Három embert agyonlőtt, két másikat pedig megsebesített egy fegyveres férfi Wisconsin államban, az Egyesült Államokban, a helyi seriff vasárnap segítséget kért a szökésben lévő...

Egy szerb vizsgálat szerint minden vakcina hatékony

Koronavírus – a második év Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő...

A hagyományoktól eltérő volt Fülöp herceg temetése, kibékült Harry és Vilmos herceg

A gyászszertartás több tekintetben is szakított a hagyományokkal. Fülöp hercegnek teljes körű állami temetés járt volna, de ő maga halála előtt többször is kijelentette,...

Keresztényellenes fordulat következhet, amennyiben Joe Biden, a demokraták jelöltje győz az amerikai elnökválasztáson – nyilatkozta Franklin Graham tiszteletes a Newsmax TV-nek szombaton. 

Attól tartok, hogy Biden győzelme esetén olyan támadás következhet a keresztény vállalkozások ellen, mint az Obama-adminisztráció idején – mondta Graham a televíziós csatorna American Right Now című műsorában.

Véleményem szerint a demokrata jelölt elnökké választása esetén hasonló jellegű támadásokat fogunk látni a keresztény vállalkozások, és a keresztény szervezetek ellen. Ez várható – fűzte hozzá. Úgy gondolom, hogy célkeresztbe fognak kerülni az egyházak, amiket erőteljesen támadni fognak – egészítette ki a korábbiakat. 

Joe Biden, a demokraták elnökjelöltje lehajol egy maszkértForrás: Getty Images/Drew Angerer

A keresztény egyházakat, és a hozzájuk köthető humanitárius és szociális tevékenységet folytató szervezeteket megpróbálják megadóztatni, és bezárni.  A kár bekövetkezett, és most csupán arról van szó, hogy megakadályozzuk, hogy ez a folyamat tovább folytatódjon – emelte ki. 

Nem tudom, sikerül-e valaha visszaszereznünk Amerikát, de én mindenesetre továbbra is folytatom a munkát, és tovább prédikálok – mondta.

Hazánknak szívátültetésre van szüksége, és ez csak Jézus Krisztusnak és a hitnek köszönhetően történhet meg – zárta gondolatait Graham.

A Videán folytatódott a Müncheni Biztonságpolitikai Konferencián John McCain-díjat nyert Mártonffy Balázsnak, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem adjunktusának sorozata az amerikai elnökválasztásról. A kutató az Egyesült Államok fővárosának rangos egyeteme, a washingtoni American University nemzetközi közszolgálati karán szerzett PhD-fokozatot 2019-ben. Íme, a nyolcadik videó.

- Advertisement -
- Advertisement -

Legfrissebb a témában

Hárman meghaltak egy lövöldözésben Austinban

Hárman meghaltak egy lövöldözésben vasárnap az egyesült államokbeli Texas állam fővárosában, Austinban. Egyelőre sérültekről nem érkezett jelentés. A helyszínre érkeztek a tűzoltók, a rendőrség és...

Rózsaszínben akarod látni a világot? Irány a Samantha!

Mentes nasik Kicsit fitt, kicsit alternatív recept: tojás-, cukor- és tejmentes Az almás...

Jövő héten nyitnak a teraszok, így készülnek a vendéglátósok

Az almás pitét mindenki szereti Tésztapolc A tésztaételeket mindenki szereti ...

Raktárból francia pékség – teszteltük a Petit Tourage Pâtisserie-t

Ezt BÁRKI meg tudja csinálni! Húst hússal Kiadós kaja, amiért nem kell Csehországig...

Több száz hamburgert osztanak szét a mentősök között | Street Kitchen

Igazi ízbomba, és még diétás is! Húst hússal Nyisd meg otthon a saját...
- Advertisement -

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -