Joe Biden párttársa meggyilkolt egy újságírót Las Vegasban

Ezt olvasta már?

Las Vegasban egy újságíró-gyilkossággal összefüggésben tartóztattak le egy helyi politikust – írta a helyi sajtó a hatóságokra hivatkozva. A nevadai nagyvárosban múlt pénteken késelték halálra lakása közelében Jeff German oknyomozó újságírót, a Las Vegas Review-Journal munkatársát, aki egy megye választott elöljárójáról írt leleplező cikket.

A Las Vegas-i városi rendőrség megerősítette, hogy történt letartóztatás és a gyilkossághoz köthető járművet is lefoglaltak, de mást nem közöltek. Az egyik hírcsatorna beszámolója szerint a Clark megyei börtön internetes ügyiratában olvasható, hogy Robert Telles demokrata politikust, megyei elöljárót egy rendbeli gyilkosság gyanújával tartják őrizetben, és bírósági meghallgatására vár.

A gyilkosság gyanúsítottjáról és az általa használt gépkocsiról a rendőrség kedden közzétette egy térfigyelő kamera felvételét, amelyen egy kalapot viselő férfi látszik.

A Clark megyei seriff, Joe Lombardo sajtótájékoztatón mutatott képet a gyanúsított Robert TellesrőlForrás: AFP/2022 Getty Images/Ethan Miller

Jeff German tavasszal cikket írt a Robert Telles hivatalában uralkodó ellenséges hangulatról, ami után a politikust nem jelölték újra a posztra. A lap szerint az újságíró még a gyilkosság előtti napokban is a megyei elöljáró sztoriján dolgozott, közérdekű adatigénylést adott be, hogy megkapja a helyi politikus és három további tisztségviselő sms-üzenetváltását.

Legfrissebb a témában

Még több hasonló cikk a témában