Így néz ki az új orosz McDonald’s – videó

Ezt olvasta már?

Holnap nyitnak újra a McDonald’s orosz éttermei, azonban mivel az amerikai cég kivonult az országból, több változtatást is végrehajtott az új tulajdonos. A belső tér szinte változatlan maradt, zöld színek kerültek be, néhol megmaradtak a sárgák, azonban a hálózat szimbólumát – a klasszikus arany M betűt eltávolítják. A nyitónapon akár 30 ezer ember fogadására is fel vannak készülve.

Az első napon 12 órán át tart nyitva az étterem, 12 órától várják a vendégeket. Új technológiákkal teszik lehetővé, hogy közvetlenül az asztalnál ülve adjon le rendelést telefon segítségével a vendég.

Az étterem kialakítása nem sokat változott – az intézmény egyszerűen eltávolította az amerikai cég szimbólumait. Az arany íves M betű helye egyelőre üres marad. A hálózat nevét egyelőre nem hozták nyilvánosságra, bár maga a cég azt állítja, hogy még nem választották ki, nyolc név közül válogatnak.

Ugyanakkor már ismert egy új logó – két darab sült krumpli és egy burger zöld alapon. Azt a minőséget szimbolizálják, amelyet a cég kész garantálni a vendégeknek.

A cég képviselője elmondta, hogy a hagyományos Big Mac és Happy menük lekerülnek az étlapról, mivel ezek klasszikus McDonald’s ételek, ezért is hagyják el Oroszországot amerikai tulajdonosaikkal. Az étterem azonban hangsúlyozta, hogy ugyanazokból a termékekből készítenek ételeket – a beszállítók nem változtak. Az amerikai McDonald’s valamivel több mint 30 éve jelent meg a fővárosban, az első éppen a Puskinskayán nyílt meg. Az étterem márciusban függesztette fel munkáját az országban, két hónappal később pedig kiderült, hogy az amerikaiak egyik franchise partnere, Alexander Govor megvásárolja a teljes hálózatot és 1000 üzletre kívánja bővíteni.

Legfrissebb a témában

Még több hasonló cikk a témában