Ifj. Donald Trump: Az FBI engem évekig üldözött, Biden ügyeivel most nem foglalkozik

Ezt olvasta már?

Kolumbiában folyamatos a jogvédők lemészárlása

A jelentés szerint az említett időszakban 184 erőszakcselekményt jegyzett fel 182 jogvédővel szemben, ami csaknem teljesen megfelel a tavalyi évnek ugyanebben az időszakában regisztrált...

Csepregi Éva is koronavírusos, és azt is tudja, hogy miért gyengék a tünetei

A Neoton Família énekesnőjénél nem jelentkeznek súlyos tünetek – közölte a Ripost, a Tények Plusz műsora alapján, ugyanis az énekesnő itt közölte, hogy ő...

Tíznél többen nem karácsonyozhatnak együtt Olaszországban

Az ünnepekre vonatkozó járványintézkedéseken dolgozik az olasz kormány, amely a karácsonyi családi találkozók résztvevőinek számát is korlátozni akarja tíz főben, közben az egészségügyi tárca...

Átnevezik a trágár neve miatt világhírűvé vált osztrák falut

Megváltoztatják Fucking kis felső-ausztriai falu nevét, amely angol nyelven egy durva trágárságot jelent. A falu világhírű lett trágár neve miatt, a világ minden pontján írtak...

A Newsmax TV-nek adott hétfői interjújában Donald Trump elnök legidősebb fia, ifj. Donald Trump arról beszélt, hogy míg őt az FBI 3 éven át üldözte az oroszokkal való összejátszás hamis vádjával, addig most Joe és Hunter Biden korrupciógyanús ügyeivel egyáltalán nem foglalkoznak.

A Newsmax TV műsorában Grant Stinchfield műsorvezető kérdezte ifjabb Donald Trumpot és Omeed Malik üzletembert – aki nemrég csatlakozott a konzervatív Daily Caller újságírócsapatához – a Biden család nyilvánosságra került, korrupciógyanús ügyeiről. (A témáról az Origo itt írt részletesen.)

Donald Trump Jr.Forrás: AFP/2020 Getty Images/Samuel Corum

Omeed Malik szerint Kína óriási veszélyt jelent az Egyesült Államokra nézve, de ezt sok amerikai nem veszi észre, ami annak is „köszönhető”, hogy a kínaiak az elmúlt két évtizedben, de főleg az Obama-Biden adminisztráció alatt „bevásárolták magukat az államhatalmi gépezetbe”.

Ifj. Donald Trump arról beszélt, hogy Hunter Biden és közötte az a legnagyobb különbség, hogy ő azelőtt lépett üzletemberként a nemzetközi színtérre, hogy apja, Donald Trump  elnök lett volna, az utóbbi négy évben nem foglalkozott ezzel, pont azért, hogy ne tudják azzal vádolni: kihasználja az apja politikai pozícióját.

Hunter BidenForrás: AFP

Ezzel szemben Hunter Biden azt követően lépett be a nemzetközi üzleti világba, hogy apját kinevezték 2008-ban Obama alelnökévé, de ezt megelőzően az amerikai üzleti életben is Joe Biden által lett ismert.

Trump elnök legidősebb fia hangsúlyozta, hogy

neki ez személyes ügy, mivel az FBI és a demokraták 3 éven át utána szaglásztak, és őt próbálták meg hamisan olyan képtelenséggel vádolni (oroszokkal való politikai-gazdasági kapcsolatok), mint amiket Hunter Biden Ukrajnában és Kínában ténylegesen elkövetett.

Ifj. Donald Trump hozzátette, hogy Biden kampánystábjában senki sem tagadja a nyilvánosságra került e-mailek valóságtartalmát,  inkább úgy tesznek, mintha semmi sem történt volna.

Omeed Malik kiemelte, hogy az Obama-Biden kormány semmit sem tett azért, hogy megvédje az amerikai gazdasági érdekeltségeket Kínától, sem belföldön, sem külföldön.

Véleménye alapján Kína kérdése nem republikánus vagy demokrata, hanem összamerikai ügy. Malik hangsúlyozta, hogy nemzeti egységre van szükség, Ronald Reagan elnöksége alatt el sem lehetett volna képzelni, hogy az amerikai demokrata-közeli nagyvállalatok összejátszanak a szovjetekkel, mint ahogy most teszik a kínaiakkal.

A Newsmax TV teljes műsora alább tekinthető meg:

[embedded content]

A Videán elindult a Müncheni Biztonságpolitikai Konferencián John McCain-díjat nyert Mártonffy Balázsnak, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem adjunktusának sorozata az amerikai elnökválasztásról. A kutató az Egyesült Államok fővárosának rangos egyeteme, a washingtoni American University nemzetközi közszolgálati karán szerzett PhD-fokozatot 2019-ben. Íme, a harmadik videó:

- Advertisement -
- Advertisement -

Legfrissebb a témában

New York demokrata kormányzója be akarta záratni a templomokat, a Legfelsőbb Bíróság felfüggesztette a döntést

Az amerikai legfelsőbb bíróság átmeneti időre felfüggesztette Andrew Cuomo, New York állam kormányzója rendeletét a templomok korlátozott látogathatóságáról, amelyet a politikus a koronavírus-járvány miatt...

Erdélyi konyhát így még nem tálaltak – megnyílt a SZÉK

A legjobb reggelik Ezzel aztán tutira jól indul majd a nap - bár kevéssé diétásan 😀 ...

A japánok évszázadokig nem ették meg a szusiban a rizst, csak a halat

Sertéskaraj ázsiai ízekre hangolva Tésztapolc Parmezán és vörösbor egy tökéletes tésztaraguban ...

Tahinis, matcha teás, kardamomos: megkóstoltuk az Édesem szuper kekszeit

Csokis süti receptek Könnyed édesség, ami mégsem egy szokványos puding Karácsonyi desszertek ...

Újraindult az Etesd a dokit! program, ami meleg étellel segíti az egészségügyi dolgozókat

Karácsonyi aprósütik Nem vega, de csúcsszuper édesség, telt ízű sűrű szilvalekvárral! Ünnepi főfogások ...
- Advertisement -

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -