Horrorház: felfoghatatlan kegyetlenséggel kínozta áldozatait egy német pár – videó

Ezt olvasta már?

Éveken keresztül tartotta fogva és kínozta áldozatait egy értelmi fogyatékos pár egy német kisfaluban. A párost elfogták és elítélték 2018-ban, az esetről egy újságíró filmet készített – írta a Bors.

Egy 500 fős falu Németország egyik legszörnyűbb bűnügyének színhelyévé vált, amit a helyiek csak úgy neveznek: a Höxter horrorháza – írja a lap.

Angelika és Wilfried W. az áldozataikat elektromos botokkal fenyítették, forró vízbe fojtották és kínozták. Éjszaka pedig a fürdőkádban tartották, vagy a radiátorhoz láncolták őket. Az elkövetők forrasztópákát és bunsen égőt is használtak. Két nő nem is élte túl a borzalmakat.

A paderborni bíróság 2018. október 5-én 13 év börtönbüntetésre ítélte Angelika W.-t, többek között mulasztásból elkövetett emberölés miatt. Wilfried W. csupán tizenegy évet kapott. Az enyhe ítéletet mellett az „intellektuális hiányossága” – 60-as IQ- miatt törvényszéki pszichiátriára rendelték a párost.

A lap újságírója, Markus Brekenkamp már több évtizede tudósít büntetőügyekről, de elmondása alapján az ott látott borzalmakat még ő is nehezen emésztette meg.

Az esetről dokumentumfilmet készítő Brekenkamp kikérdezte a kínzópárost vallató nyomozókat, találkozott a két elkövető ügyvédjével, továbbá betekintést nyert a borzalmak helyszínéül szolgáló Höxter horrorházba. Az eredeti felvételeken látható, hogyan kínozta Angelika és Wilfried W. áldozatait.

[embedded content]

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img