Hihetetlen szerencse, hat telitalálatos szelvényt játszott meg a lottón egy amerikai férfi

Ezt olvasta már?

Egy vietnami veterán megérzéssel hat szelvénnyel is nyert a lottón Massachusettsben.

Egy vietnami veterán egy hideg decemberi napon besétált egy massachusettsi italboltba. Lottót vett, ahogy már több mint 20 éve rendszeresen. Azonban ezúttal a nyerőszámokat nem egy szelvényen játszotta meg, hanem hat különböző szelvényen – írta a BBC.

Minden szelvényen pontosan ugyanazokat a számokat használta.

A szerencse úgy hozta, hogy Raymond Roberts számai bejöttek, és nyerő szelvényei egyenként 390 000 dollárt (147 millió forintot) értek.

Roberts úgy döntött, hogy öt szelvényre egyben veszi fel a nyereményt – így összesen közel 2 millió dollárt (755 millió forintot) vitt haza.

A hatodik szelvény esetében az életjáradéki opciót választotta – vagyis évente 20 darab 25 000 dolláros (9,4 millió forintos) csekket fog kapni élete végéig.

Fontos megemlíteni, hogy a magyar lottóval ellentétben, a Lucky for Life nevű lottón a telitalálatos szelvényeknek rögzített nyereménye van, tehát nem függ attól, hogy azt hányan találják el. Ez azt jelenti, hogy a veterán katona hatszor nyerte meg a főnyeremény összegét.

A megjátszott nyerőszámok születésnapok és évfordulók gondosan összeállított kombinációi voltak. Ezeket már más lottószelvényeken is használta, de 20 évig nem volt szerencséje.

A Bostontól 80 km-re délre fekvő Fall Riverben élő veterán december 15-én vette át nyereményét.

A nyertes azt mondta, hogy a nyereményből először egy motorkerékpárt vesz.

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában