Array

Hihetetlen, Kiss Ramóna és szerelme így találtak egymásra – Metropol

Ezt olvasta már?

A világklasszis kézilabdázó, Lékai Máté mesélt karrierjéről és kapcsolatáról Kiss Ramónával. Ekkor derült ki, hogy az álompárt mi is hozta össze.

20200913 Budapest
Dancing with the Stars – Mindenki táncol címmel hamarosan a TV2 képernyőjére kerül a nemzetközi sikerű táncos showműsor.
Képen: Lékai-Kiss Ramóna műsorvezető, színész és házastársa Lékai Máté kézilabdázó
Fotó: Knap Zoltán (KZ) Bors

„Öt vagy hat évvel ezelőtt Rami épp egy süllőfesztiválon volt a családjával Szigligeten, ahol pont a nagypapám szolgálta ki. Én ekkor Barcelonában tartózkodtam, de láttam, hogy feltöltött egy képet és mivel ismertük egymást korábbról, ráírtam azzal a szöveggel, hogy ezt a halat a papám csinálta neked és remélem, tökéletes kiszolgálást kaptál. Beszélgetni kezdtünk, két nappal később már találkoztunk, onnantól pedig már minden ment a maga útján.” – nyilatkozta a Blikknek a sportoló. Arra is fény derült, hogy szeretnének egy kistestvért Noénak, és bár Rami tényleg nagyon sokat dolgozik, de a család mindent felülír.

Karrierjéről Máté azt mondta, hogy már „huszonvalahány” éve mindig megmondják neki, hogy mikor van edzése, hova utazzon, így nem a magam ura. A pályafutása után valami olyan dologgal szeretne foglalkozni, ahol ő oszthatja be, hogy mit csinál. Azt gondolja, hogy az edzősködés például nem ilyen munka, de ki tudja, lehet, hogy négy-öt év múlva mégis át akarja majd adni tapasztalatát a fiataloknak. Nem tudja még igazán, mihez kezdjen, de a fiatalok felkutatása, sportigazgatóskodás mind hozzá passzoló munkakörök lennének.

Legfrissebb a témában

Még több hasonló cikk a témában