Array

Hertha: világbajnok Juventus-játékossal erősít Dárdai Pál – sajtóhír – Nemzeti Sport

Ezt olvasta már?

A német Kicker szaklap úgy tudja, Sami Khedira, a Juventusban mellőzött 33 éves német válogatott középpályás Berlinben tartózkodik, és kész aláírni Dárdai Pál együtteséhez.

Sami Khedira Berlinben folytathatja (Fotó: AFP)


Hirdetés

Mint megírtuk, a németekkel 2014-ben világbajnoki címet ünneplő Sami Khedira kegyvesztetté vált a Juventusban – egyetlen mérkőzésen sem kapott lehetőséget a mostani idényben. A 33 éves futballista októberben még visszautasította a Juventus vezetőinek szerződésbontásra vonatkozó ajánlatát, most azonban mégis távozni szeretne, még mielőtt jövő nyáron lejár a szerződése.

A Kicker szerint a német élvonalban szereplő Hertha Berlinhez kerülhet a válogatott középpályás – a transfermarkt.de 82 százalék esélyt ad a transzferre. A német szaklap úgy tudja, Khedira szombat óta tartózkodik a fővárosban és vasárnap (ma) reggel kerülhet sor a kötelező orvosi vizsgálatokra, ami után aláírhatja új klubjával a szerződését.

Khedira 2010-ben a Real Madrid kedvéért hagyta el a Bundesligát, majd 2015 nyarán a Juventushoz igazolt, mellyel öt bajnoki címet és három Olasz Kupát nyert, 2017-ben pedig a Bajnokok Ligája fináléjába jutott.

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában