Halálra verte négyéves mostohaöccsét egy virginiai kamasz

Ezt olvasta már?

Egy virginiai férfi és barátnője magukra hagyták két gyereküket. Ez azonban végzetes tragédiát okozott: A nő 14 éves fia, Robert „Robbie” Bolsinger-Harshorn ugyanis nem kedvelte 4 éves mostohaöccsét, Larkin Carr-t. Miután szüleik elmentek, halálra verte a gyereket.

A sokkoló eset megelőzhető lett volna, ha a gyerekvédelem és az édesapa jobban figyel a szomszédja által elmondottakra, aki

többször szemtanúja volt, hogy a kamasz agresszíven bánik mostohaöccsével. 

A rendőrök szerint az apuka, Hank Larkin Smith többször is megváltoztatta a történetét, de végül elismerte, hogy egy egész hétvégén megfigyelte, ahogy Larkin hányt, mielőtt meghalt volna.

 A boncolás során megállapították, hogy

Larkin tompa tárgy okozta sérülést szenvedett a fején és a hasán. Körülbelül 70-90 zúzódás borította a testét. A gyerek fején tíz horzsolás is éktelenkedett, és egy ütéstől a vékonybele is megrepedt.

Mint kiderült, a kisfiú tragikus halálában az is közrejátszott, hogy apja és nevelőanyja, Catherine Seals nem vitték orvoshoz, és hamis történetekkel próbálták elterelni a gyanút a gyilkos kamaszról. Emiatt

mindhármuknak bíróság elé kellett állnia. A nevelőanya vádalkut kötött, de a decemberi ítélethirdetésen így is több év börtönt kaphat csakúgy, mint a kisfiú, akinek ügyében januárban dönt a bíróság. A gyilkos kamasznak felnőttként kell felelnie tettéért, februárban áll bíróság elé.

Eláraszt az öröm, hogy tudom, hogy felnőttként vonják felelősségre és emelnek vádat ellene. Elvette az édes kis unokatestvérem életét, és az a tudat, hogy így áll bíróság elé, békét ad nekünk. Megígértük, hogy Larkin hangja leszünk, és ez az első lépés az igazság felé – mondta el az agyonvert kisfiú unokatestvére, Margie Thomas a CrimeOnline-nak.

Hank Larkin Smith és Catherine SealsForrás: Police Handout
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img