Halálos fenyegetéseket kapott egy influencer, mert megmutatta mennyit hízott – fotó

Ezt olvasta már?

Chloe Xandriat 260 ezeren követik a TikTokon, ide töltött fel egy videót arról, hogy mennyit hízott a karantén alatt. A nő szerint megérintette követőit a vallomása, amit 24 óra alatt 2 millióan nézték meg. Sokan viszont nem a szimpátiájuk miatt írtak a videója alá, hanem halálos fenyegetéseket küldtek neki – írja a Mirror.

Az amerikai nő, Chloe Xandria a hízásssal arra buzdította a nőket, hogy ne szégyelljék, ha a karantén ideje alatt felszaladt rájuk pár kiló. A videó alatt azt írta, hogy Úgy döntöttem, megbecsülöm azt a testet, ami támogatott a globális járvány alatt.

A nő korábban étkezési zavarokkal küzdött. Azt írja, hogy

volt olyan, hogy csak az evéstől érezte jól magát.

Sütéssel és új receptek kipróbálásával próbálta vigasztalni magát és leküzdeni a bezártság érzését.

A videó alatt azonban egy idő után letiltotta a kommentelést, mert nem várt reakciókat is kapott:Számos halálos fenyegetést kaptam, amiért ezt a videót közzétettem, valamint számos csúnya megjegyzést magamról és a családomról. Kikapcsoltam a videóhoz fűzhető megjegyzéseket. Szeretnék köszönetet mondani mindannyiótoknak, akiktől szeretetet és támogatást kaptam. Folytatom a harcot!

A nő azt mondja, azért osztotta meg magáról, hogy mennyit hízott, hogy a többi nőt arra bíztassa, ne hagyják, hogy mások véleménye befolyásolják őket – idézte a Bors.

Ahelyett, hogy a mérlegen lévő számra koncentrálnál, koncentrálj inkább más dolgokra, például arra, hogy mit tett érted a tested! – írta.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img