Hajtóvadászat: még mindig keresik a gyilkost, aki megölte az anyját védő a 14 éves fiút

Ezt olvasta már?

Hajtóvadászat indult a negyvenes évei közepén járó, sötét ruhában gyilkoló, ázsiai férfi után, aki rátámadt egy nőre és a kisfiára az angliai Manchesterben június 9-én este – közölte a DailyTV

A Miles Platting kerületben lévő Bednal Sugárúton álló házban június 9-én este fél 10 körül jelent meg a férfi, és egy késsel a kezében rátámadt az ott élő, negyvenes éveiben járó nőre. 

Amikor a nő 14 éves fia látta, mi történik, az anyja elé ugrott,

így a gyerekbe szúródott a penge, a férfi őt is megkéselte, majd elmenekült. Mindkét áldozat kórházba került, de a fiú nem élte túl a támadást. Édesanyja már stabil állapotban van. Korábban itt írtunk részletesen az ügyről.

Hajtóvadászat indult a késelő után

A férfit még nem sikerült elkapni, ezért a helyi rendőrök közzétették a személyleírását azzal együtt, hogy ha látja valaki, nehogy megközelítse, mert nagyon veszélyes.

Egy 40-es évei közepén járó, közepes testalkatú és magasságú, ázsiai férfiként írták le, aki a támadáskor sötét ruhát viselt.

Hozzátették, hogy legutoljára a támadás után látták amint a Sawley Roadon sétál. Azt még nem tudni, miért támadta meg az anyát és fiát, de a rendőrség szerint az áldozatok ismerhették a gyilkost. Az sem elképzelhetetlen, hogy “családon belüli” erőszak történt. 

Ez egy vad támadás volt, amelyben egy tinédzser fiú meghalt. Óriási iramban dolgozunk azon, hogy megtaláljuk, aki ezt tette, elfogjuk és őrizetbe vegyük”

– idézte Gina Brennand nyomozó szavait a lancs.live.

[embedded content]

Legfrissebb a témában

Még több hasonló cikk a témában