Array

Győrből igazolt védőt az AC Milan – Index.hu

Ezt olvasta már?

A magyar klub beszámolója szerint a 17 éves balhátvédet Paolo Maldini sportigazgató nézte ki és kívánta mindenáron szerződtetni.

Talán nem is kell hangsúlyoznom, óriási lehetőséget kaptunk a sorstól azzal, hogy Milost maga Maldini invitálta a Milanhoz, kiemelve, hogy ilyen szintű játékos az olasz klub utánpótlásában, ezen a poszton nem található. Azt is elmondták, hogy Milost a felnőttcsapat keretében veszik számításba, s a jelen szezonban úgy szeretnék felépíteni, hogy nyártól, Theo Hernández mellett ő legyen a másik balhátvéd az együttesben. Szóval, van miért dolgozni, van kihívás…

– fogalmazott az ETO honlapján Kaposi Dániel, a játékos menedzsere.

A győri edzőimnek, főként Stark Péternek és Csató Sándornak nagyon köszönöm, hogy eddig terelgették a pályafutásomat, hogy megtalálták számomra azt a posztot, ahol a legtöbbre vihetem. Az ETO-nál nemcsak jobb futballista lettem, de a fejem is benőtt, s ezt úgy gondolom, főként annak az időszaknak köszönhetem, amikor a vírus alatt, a hotelben több héten keresztül együtt lehettem a felnőttcsapattal, Priskin Tamáséktól nagyon sokat tanultam szakmailag és emberileg egyaránt. Kijelenthetem, az ETO család lett a második családom, soha nem fogom elfelejteni, amit itt kaptam!

– mondta Kerkez Milos, aki a Szabadkához közeli vajdasági településen, Újverbászon kezdett futballozni. Tizennégy éves koráig a Hajduk Kula labdarúgója volt, majd a Rapid Wienbe igazolt. A győri Fehér Miklós Akadémiához két évvel ezelőtt került.

Frederic Massara sportigazgató, Kerkez Milos és Paolo Maldini technikai igazgató

Frederic Massara sportigazgató, Kerkez Milos és Paolo Maldini technikai igazgató

Fotó: eto.hu

A Milan mellett egyébként a Juventus is érdeklődött a szerbiai állampolgársággal is rendelkező Kerkez iránt.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img