Gyanús balesetben halt meg egy 17 éves lány Manchesterben, egy vasúti hídnál

Ezt olvasta már?

Az angliai Manchester városában szörnyű baleset történt, egy autó egy vasúti híd lábának ütközött és egvy 17 éves lány, aki az anyósülésen utazott, meghalt. Édesanyja teljesen megtört, a kislánya előtt még ott állt az egész élet, a baleset helyszínét azóta virágcsokrok borítottak el a fiatal lány tiszteletére.

A mindössze 17 éves Nadia Yusuf egy autó anyósülésén utazva balesetet szenvedett Manchesterben, amikor a sofőr egy vasúti híd lábának hajtott – írja a Bors.

A sérült lányt kórházba szálllították, de a gyors orvosi beavatkozás ellenére belehalt a sérüléseibe.

A 23 éves sofőr súlyos, de nem életveszélyes, egy másik az autóban utazó 18 éves férfi viszont kritikus állapotban került kórházba.

Nadia tragikus módon halt meg egy balesetben, és mindazok, akik szerették őt, még mindig sokkos állapotban vannak és hitetlenkednek. Ő volt az elsőszülöttem és a legjobb barátom – emlékezett meg lányáról a gyászoló édesanya.

A rendőrök lezárták a baleset helyszínét, amit azóta virágcsokrokkal halmoztak el a meghalt fiatal lány emléke előtt tisztelegve.

Rendőrségi információk szerint eddig még nem történt letartóztatás, de folyik a nyomozás a baleset körülményeinek tisztázása érdekében.

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában