Giuliani: Biden hazudott, tudnia kellett fia korrupciós ügyeiről

Ezt olvasta már?

Kancellárjelölt-állítás: lekéste a saját maga által kitűzött határidőt a CDU és a CSU

Nem sikerült az önként vállalt határidőre, vasárnapra kiválasztani Németországban a Kereszténydemokrata Unió (CDU) és a testvérpárt Keresztényszociális Unió (CSU) közös kancellárjelöltjét. A feladatot Armin...

Több embert agyonlőtt egy fegyveres Wisconsinban – videó

Három embert agyonlőtt, két másikat pedig megsebesített egy fegyveres férfi Wisconsin államban, az Egyesült Államokban, a helyi seriff vasárnap segítséget kért a szökésben lévő...

Egy szerb vizsgálat szerint minden vakcina hatékony

Koronavírus – a második év Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő...

A hagyományoktól eltérő volt Fülöp herceg temetése, kibékült Harry és Vilmos herceg

A gyászszertartás több tekintetben is szakított a hagyományokkal. Fülöp hercegnek teljes körű állami temetés járt volna, de ő maga halála előtt többször is kijelentette,...

Nem mondott igazat Joe Biden, a demokraták elnökjelöltje a legutóbbi elnökjelölti televíziós vitán, amikor arról beszélt, hogy semmit sem tud fia, Hunter Biden korrupciógyanús  ügyeiről – mondta Rudy Giuliani New York volt polgármestere. Donald Trump ügyvédje szerint a baloldali média és az FBI is mindent megtett, hogy elhallgassák a Joe Bidenhez is köthető botrányos ügyeket. 

A média és az FBI mindent elkövetett, hogy eltussolja Joe Biden fiának korrupciógyanús ügyeit – minderről Rudy Giuliani, Trump ügyvédje beszélt a Newsmaxnak. Giuliani szerint hamisak Biden azon állításai, miszerint semmilyen információi nem voltak fiának ténykedéseiről. Van öt e-mail üzenet, amelyek azt mutatják, hogy találkozott ezzel az emberrel, és a férfi megköszönte Hunternek a találkozót – mondta Giuliani. Tony Bobulinski, Hunter Biden volt üzleti partnere a múlt héten megerősítette, hogy ő egyike az e-mailekben említett személyeknek. 

Hunter és Joe Biden ügyeit a média megpróbálta elhallgatniForrás: Origo

Bobulinski a múlt héten arról beszélt,hogy számos beszélgetés volt Joe és Hunter Biden között Hunter külföldi üzleti interakcióiról. Giuliani szerint mindez egyértelműen azt bizonyítja, hogy Biden hazudott az elnökjelölti vitán is, amikor tagadta érintettségét fia ügyeiben.

Giuliani elmondása szerint az egyik e-mail azt mutatja, hogy Joe Biden és családja részt vett a kínai kommunisták részvételével egy üzletben.

Miről szól Bidenék kínai üzlete?

Ahogy arról az Origo már beszámolt, Hunter Biden a Kínai Kommunista Párt oligarcháival is kötött jövedelmező bizniszeket. Az első ügylet megkötésére 2013 decemberében került sor, amikor Joe Biden Barack Obama alelnökeként Pekingben hivatalos látogatást tett.

Az alelnököt elkísérte Hunter is, aki 1,5 MILLIÁRD DOLLÁR ÉRTÉKBEN KÖTÖTT BEFEKTETÉSI MEGÁLLAPODÁST A CSALÁDI CÉGÜK NEVÉBEN A KÍNAI JEGYBANK (AMELY ÁLLAMI KÖZPONTI BANKKÉNT MŰKÖDIK) EGYIK FIÓKINTÉZMÉNYÉVEL.

Továbbá 2017 augusztusában Hunter Biden a már említett CEFC China Energy Co.-t felerészben birtokló Ye Jianmingvel is kötött egy rendkívül jövedelmező üzletet, amely ÉVI TÖBB MINT 10 MILLIÓ DOLLÁR HASZONNAL JÁRT VOLNA A BIDEN CSALÁD SZÁMÁRA.

Eddigi sajtóértesülések alapján ez volt az a biznisz, amelyről Tony Bobulinski beszélt. Ye Jianming amúgy kapcsolatban állt a kínai katonai és polgári hírszerzéssel is, vagyonát pedig a kommunista vezetéssel ápolt kiváló viszonyának köszönhette. JIANMING AZONBAN NEMSOKÁRA KEGYVESZTETTÉ VÁLT PEKING SZEMÉBEN, 2018 LEGELEJÉN LETARTÓZTATTÁK, azóta semmit nem lehet róla tudni, a CEFC China Energy Co. pedig 2020 elején csődöt jelentett.

A Videán elindult a Müncheni Biztonságpolitikai Konferencián John McCain-díjat nyert Mártonffy Balázsnak, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem adjunktusának sorozata az amerikai elnökválasztásról. A kutató az Egyesült Államok fővárosának rangos egyeteme, a washingtoni American University nemzetközi közszolgálati karán szerzett PhD-fokozatot 2019-ben. Íme, a hatodik videó:

- Advertisement -
- Advertisement -

Legfrissebb a témában

Hárman meghaltak egy lövöldözésben Austinban

Hárman meghaltak egy lövöldözésben vasárnap az egyesült államokbeli Texas állam fővárosában, Austinban. Egyelőre sérültekről nem érkezett jelentés. A helyszínre érkeztek a tűzoltók, a rendőrség és...

Rózsaszínben akarod látni a világot? Irány a Samantha!

Mentes nasik Kicsit fitt, kicsit alternatív recept: tojás-, cukor- és tejmentes Az almás...

Jövő héten nyitnak a teraszok, így készülnek a vendéglátósok

Az almás pitét mindenki szereti Tésztapolc A tésztaételeket mindenki szereti ...

Raktárból francia pékség – teszteltük a Petit Tourage Pâtisserie-t

Ezt BÁRKI meg tudja csinálni! Húst hússal Kiadós kaja, amiért nem kell Csehországig...

Több száz hamburgert osztanak szét a mentősök között | Street Kitchen

Igazi ízbomba, és még diétás is! Húst hússal Nyisd meg otthon a saját...
- Advertisement -

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -