Array

Fiola Attila szurkolókkal üvöltözése nem várt reakciót váltott ki – Rangadó

Ezt olvasta már?

Egészen elképesztő mélységbe süllyedt a 2021/22-es OTP Bank Liga kezdetén még bajnokesélyesnek tartott MOL Fehérvár FC. A Vidi a tavaszi szezonban az eddigi összes meccsét elvesztette, vasárnap a Fraditól kapott ki 2-0-ra, és ez már az egymást követő hetedik bajnoki veresége, ami negatív klubrekord (ezt tetézi a Győr elleni kupavereség).

Az öltözőben uralkodó iszonyatos feszültségről a kapus, Kovács Dániel kapus mesélt a meccs után, ahol azonban történt más is: a játékosokat pocskondiázó, számonkérő, sörrel leöntő, megdobáló szurkolókkal Fiola Attila durván összeszólalkozott. A játékos vörös fejjel, nyakán kidagadó erekkel elkövetett kirohanásáról mutatjuk az m4sport videóját:

[embedded content]

Megnéztük, hogyan fogadták a közösségi térben a szurkolók a válogatott védő performanszát, és némi meglepetésre azt tapasztaltuk,

többen védelmükbe vették, mondván, ebből is látszik, Fiola csúszik, mászik, a kevesek egyike, akit érdekel a csapat sorsa.

Íme egy kisebb csokor a publikálható hozzászólásokból:

„Az ország szégyene jelenleg a MOL. Fehérvár FC. Erre nincs mentség. Eredmény kell , nem duma”

„Várható volt, és jogos a szurkolók felháborodása,de hogy, pont a Fiolát pécézték ki egyesek… Tele a csapat lélektelen zsoldosokkal őket kéne picsán rugdosni.”

Ha korábban is így játszottak volna, nincs ennyi vereség az tuti. Fiola csúszott, mászott, ő amit lehetett megtett. Hol van Hodzic, Kis Kokóval mi van? Ugye Hourit elüldözték… Géresi?

„Megye 2-ben különb játékosok vannak, jobban hajtanak, mint ezek a piros-kékben játszó szánalmas lottyadt tökű, túlfizetett senkik.”

„És még mindig nem szégyenlik magukat a játékosok, van pofátok felvenni a fizetést????”

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.


Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért.
Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában