Felgyújtotta magát egy férfi Fehéroroszországban egy rendőrőrs előtt – videó

Ezt olvasta már?

Felgyújtotta magát egy férfi pénteken a fehéroroszországi Szmaljavicsi város egyik rendőrőrse előtt – tudatta a fehérorosz belügyminisztérium. A tárca tájékoztatása szerint a férfit súlyos égési sérülésekkel kórházba szállították.

A minisztérium által közzétett felvételen látható volt, hogy az egyik rendőr poroltóval próbálta eloltani a fájdalomtól földön fetrengő, lángoló férfit.

A hatóságok szerint a férfi mentális problémákkal küszködött. A fehérorosz nyomozó bizottság időközben közölte: a 36 éves férfi pszichiátriai kezelés alatt állt, és öngyilkos hajlamai vannak. Már korábban is megpróbált önkezűleg véget vetni életének, de ezt sikerült megakadályozni. A hatóságok hozzátették, hogy a férfit már ismerték, mert részeges volt.

A TASZSZ ugyanakkor az Onliner független hírportálra hivatkozva arról számolt be, hogy úgy tűnt, mintha a férfi a hatósági erőszak ellen akart volna ilyen módon tiltakozni. Az orosz hírügynökség mindemellett megjegyzi, hogy a férfi nem hangoztatott semmit, amiből következtetni lehetett volna tettének indítékára, amit így továbbra is homály fed.

A sokkoló videó:

A történtek helyszínét lezárták, a nyomozó bizottság emberei vizsgálatot indítottak.

Ha Ön vagy a környezetében valaki krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában