Emberrabló pedofilokat tartóztattak le Franciaországban

Ezt olvasta már?

A két pedofil férfi elrabolt, a dél-franciaországi Marsaille-ben fogvatartott, majd pedig többször megerőszakolt egy alig 14 éves lányt. A pedofilokat elfogták és eljárást indítottak ellenük kiskorú sérelmére csoportosan elkövetett nemi erőszak és a személyi szabadság megsértése miatt – adta hírül a BFM televízió.

Egy 26 és egy 64 éves férfit tartóztattak le a francia hatóságok Marseille-ben. A két férfit azzal gyanúsították, hogy péntek éjszaka elraboltak egy 14 éves lányt, akit a Marseille-ben lévő lakásukban fogva tartottak, és többször megerőszakoltak. A férfiak a kihallgatásuk során tagadták a nemi erőszak vádját, azzal érveltek, hogy a Marseille-től 217 kilométerre fekvő Ardèche megyéből elrabolt kislány beleegyezett a szexuális aktusokba.

A két emberrabló pedofilt a kihallgatásuk után már vasárnap átadták a marseille-i ügyészségnek, amely megindítja ellenük az eljárást kiskorú sérelmére csoportosan elkövetett nemi erőszak és a személyi szabadság megsértése miatt.

A 14 éves áldozatot a hatóságok a Snapchat applikáció lokalizációs funkciójának a segítségével találták meg, és szabadították ki elrablói kezei közül. A serdülő lányt egy marseille-i kórházba szállították, ahol az orvosi vizsgálatok a végbél sérüléseit igazolták. A lány a rendőrségi kihallgatáson elmondta, hogy fogvatartói orális szexre is kényszerítették.

A BFM televízió témával kapcsolatos beszámolója alább tekinthető meg:

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában