Elvágta három ifi rögbijátékos torkát egy szudáni migráns Franciaországban

Ezt olvasta már?

Tegnap késő este három fiatalt késelt halálra egy szudáni migráns, aki néhány órával korábban valószínüleg megpróbált megerőszakolni egy lányt, a francia közszolgálati televízió internetes oldala számolt be róla először.

Egy háromfős, 16 és 20 év közötti fiatalokból álló társaság, a helyi rögbicsapat tagjai zenét hallgattak az Angers nevű francia város szabadidőparkjában szombat hajnalban. Ezt követően lépett oda hozzájuk egy szudáni migráns, aki kötekedni kezdett, majd amikor a fiatalok megpróbáltak védekezni, a migráns elővett egy kést, és rájuk támadt.

A fiatalok nem sokkal később belehaltak súlyos sérüléseikbe. Ugyanis elvágta a torkukat.

A 32 éves szudáni férfi politikai menekültként élt Franciaországban. A rendőrség ráadásul már aznap korábban is bejelentést kapott a férfival kapcsolatban.

Akkor egy fiatal lány telefonált, akit a szudáni migráns zaklatott, és feltehetőleg meg akart erőszakolni. A rendőrök ekkor érkeztek a helyszínre, azonban a migráns addigra már eltűnt. Az eset ugyanabban a parkban történt.

Beszámolók szerint a migráns nem sokkal később visszatért a parkba, akkor még sikerült elzavarni, azonban harmadjára már késsel támadott a zenét hallgató tizenévesekre.

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában