Elkaptak egy sorozatgyilkost Spanyolországban, társkeresőn csalta magához áldozatait

Ezt olvasta már?

Elkaptak egy sorozatgyilkost Spanyolországban, társkeresőn csalta magához áldozatait- írja a Bild. A férfit négy ember halálával vádolják, további négy halálesettel is összefüggésbe hozták.

A gyanúsított egy melegek körében népszerű alkalmazással csalta otthonába áldozatait, elkábította és bedrogozta őket, majd leürítette bankszámlájukat. Egyik áldozatának sikerült megszöknie.

A gyanúsított egy 25 éves kolumbiai férfi, akinek hátizsákjában folyékony ecstasy-t találtak. Feladta magát a rendőrségen, de tagadja, hogy ő lenne a tettes.

A kolumbiai gyanúsított feladta magát a spanyol rendőrségen, de ártatlannak vallja magátForrás: police

A férfi spanyolországi Bilbaó-ban tevékenykedett és legalább négy férfit megölt, de a rendőrség további négy gyilkossággal is kapcsolatba hozták. A gyilkosságokban közös, hogy az áldozatok mindegyik esetben egy bizonyos Grindr társkereső alkalmazáson keresztül vették fel a kapcsolatot a feltételezett sosozatgyilkossal.

Az esetek ősszel történtek, de az elkövetőt csak most sikerült elkapni és kilétét nyilvánosságra hozni. Nem zárható ki azonban, hogy Madridban és Valenciában is az ő nevéhez kötnek majd hasonló bűntényeket.

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában