Egy repülő pilótája azzal fenyegetőzött Amerikában, hogy nekiütközik egy áruháznak

Ezt olvasta már?

A Mississippi államban lévő Tupelo városában egy kis repülőt vezető férfi azzal fenyegetőzött, hogy neki fog repülni a helyi Walmart áruháznak. A férfi valószínűleg lopta a repülőt, és a helyi reptér alkalmazottja.

A helyi rendőrséget hajnali 5 órakor értesítették, hogy egy több motoros kis repülő pilótája azzal fenyegetőzött, hogy neki fog ütközni a Walmart áruháznak. A rendőrség kiderítette, hogy a férfi ellopta a repülőt, és a helyi reptéren dolgozik.

A bejelentés után a hatóságok kiürítették az áruházat, valamint a mellette lévő éttermet és a benzinkutat is, valamint a környékről elküldték az embereket – írja a Fox News.

A helyi rendőrség teljes készültségben van, és abban bíznak, hogy a gépet sikerül biztonságban landolásra késztetni, legkésőbb, amikor elfogy az üzemanyaga. A kisrepülő folyamatosan Tupelo város környékén körözött alig 300 méteres magasságban. A rendőrök egy ideig rádiókapcsolatban voltak vele, de ez megszakadt. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy miért fenyegetőzött.

A helyi kormányzó arra kéri az embereket, hogy legyenek éberek és figyeljék a rendőrségi híreket.

Frissítés:

A pilóta végül leszállt és a rendőrök elfogták a férfit és elkezdték a kihallgatását.

A hírcsatornákon megszólaló nemzetbiztonsági szakemberek úgy nyilatkoztak, hogy a szeptember 11. évfordulójának közeledtével ez az eset felhívja a figyelmet a repülőterek biztonsági szabályainak lehetséges hiányosságaira.

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában