Egy kóbor kutya szagolgatta, nyalogatta egy gyerek holttestét egy indiai halottasházban

Ezt olvasta már?

Kegyeletsértő felvétel borzolja a kedélyeket az indiai közösségi oldalakon. Egy videón az látszik, hogy egy kóbor kutya egy holttestet nyalogat. 

Az esetet csütörtökön az Uttar Pradesh állambeli Szambal kerület kórházának patológiájának a biztonsági kamerák rögzítette. Az állat a hordágyba kapaszkodva két lábra állt, úgy szagolgatta, nyalogatta a holttestet, amiből a Daily Star értesülései szerint ehetett is – írja a Bors.

A holttest egy 13 éves kislányé volt. Az autóbalesetben meghalt gyerek szülei felháborodtak, mikor tudomást szereztek a felvételről, a kórházban pedig vizsgálat indult.

„A lányom holttestét legalább másfél órára őrizetlenül hagyták. Ez súlyos gondatlanság a kórház részéről – mondta az indiai ANI hírügynökségnek a gyerek apja, Csaran Szing. A kórház elismerte, hogy nem bírnak a folyton beszökő kóbor kutyákkal, de állításuk szerint a holttest alig egy percig maradt felügyelet nélkül.

„A család nem kért boncolást, ezért a közelező vizsgálatok után rendelkezésükre akartuk bocsájtani a holttestet, ami legfeljebb egy percig maradt őrizetlenül – mondta a kórházi felügyelő tanács vezetője, Dr. Szusil Verma.

Az ügyben vizsgálat indult, és egy takarítót és egy betegszállítót tettek felelőssé a történtek miatt, akiket felfüggesztettek.

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában