Egy drogos sofőr miatti horrorbalesetben vesztette el gyerekei apját a fiatal nő

Ezt olvasta már?

Egy pillanat alatt vált rémálommá a 28 éves Amy Emanuel élete, amikor váratlanul megcsörrent a telefonja, majd egy hang közölte vele, hogy motorbalesetben meghalt imádott párja, Michael Maxwell, aki egyben két kisgyermekének apukája is volt – írja a Ripost a The Sunra hivatkozva.

Amy emlékszik, hogy az utolsó együtt töltött napon még megcsókolta Michaelt, amikor pedig hallotta, hogy halálos motorbaleset történt, egyből tudta, hogy az ő kedvese búcsúzott el a földi léttől.

Üres a szívem. Minden nap sírok, de azt mondtam magamnak, normális, hogy zokogok, normális, hogy szomorú vagyok. A legnehezebb, hogy a gyerekeink, Ayla és a kis Zion minden nap kérdezik, hogy hol a papa. Michael tökéletes apuka volt. Zion hamarosan egyéves lesz, de Michael csak fentről fogja látni, hogy fogja elfújni a gyertyát az első szülinapi tortáján

– nyilatkozta könnyes szemmel Amy.

A balesettel kapcsolatban kiderült, hogy Michael vétlen volt. Egy minibusszal ütközött, aminek az 56 éves vezetője vélhetően drogot fogyasztott, mielőtt a volán mögé ült.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img