Array

DVSC: sajtótájékoztatót tartottak, nem mutatták be Dzsudzsákot – NS – Nemzeti Sport

Ezt olvasta már?

Szokatlan időpontban, hétfő reggel tartottak sajtótájékoztatót a DVSC-nél, azonban Dzsudzsák Balázst (egyelőre?) nem mutatták be – adta hírül a civishir.hu.

A Nagyerdei Stadionban tartják a keddi nyilvános edzést (Fotó: Dömötör Csaba)


Hirdetés

A sajtótájékoztató során bejelentették, hogy Sármány Kristóf és Szalánczi Zoltán az NB III-as második számú csapattól csatlakozik a kerethez, ők a koronavírus-járvány miatt karanténban lévőket próbálják pótolni. Jeremiás Gergő a szakmai stábhoz csatlakozik, a fiatal tréner eddig mérkőzéselemzőként segítette a DVSC munkáját.

Szintén a klubhoz kapcsolódó hír, hogy a DVSC nyilvános edzést tart kedd délután 17 órától a Nagyerdei Stadionban, a kilátogatók ingyen tekinthetik majd meg a Pécs elleni bajnokit.

Szabó Péter, a DVSC elnöke elmondta, a klubbal szóba hozott Dzsudzsák Balázs még nem írta alá a szerződését, de érdeklődéssel várja a fejleményeket az átigazolási időszak keddi zárulásáig. Információnk szerint a 108-szoros válogatott futballistát a keddi nyilvános edzés során mutathatják be – ezt megerősíti a DVSC közleménye, mely szerint kedden 16.45-től bejelentés várható –, amennyiben sikerül megegyezni vele.

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában