Array

Dupla fizetéssel láncolná magához Haalandot a Dortmund – Goal.com

Ezt olvasta már?

19:07 CET 2021. 12. 22.

Naponta új játék és nagy nyeremény vár az Unibet Adventi naptárában! Regisztrálj most! (x)

Nem kérdés, hogy a Borussia Dortmund mindent megtesz azért, hogy minél tovább megtartsa Erling Haalandot, akit topklubok sora csábít.

A 21 esztendős norvég támadó szerződése ugyan 2024-ig érvényes a sárga-feketéknél, ám egy záradék miatt már a jövő nyáron meg lehet őt szerezni egészen vállalható összegért.

A Sport Bild beszámolója szerint a Dortmundnál arra készülnek, hogy olyan szerződéshosszabbítási ajánlatot tesznek Haaland elé, amelyben dupla akkora fizetés szerepel, mint a jelenlegiben, azaz 8 helyett 16 millió eurót vihetne haza évente.

Ezzel ő lenne a csapat legjobban kereső futballistája, jóval megelőzve a csapatkapitányt, Marco Reust, aki 12 millió euró körül keres.

Hans-Joachim Watzke ügyvezető igazgató nemrég megerősítette a Real Madrid érdeklődését, azonban azt is jelezte, hogy eszük ágában sincs lemondani a csatárról.

Ha Haaland mégis a váltás mellett döntene, a Borussiának két jelöltje is van a pótlására. Az egyik az ex-frankfurti Sebastien Haller, aki jelenleg az Ajaxban fut remek idényt, a másik név pedig Patrik Schick, aki 14 bajnokin 16-szor volt eredményes a Bayer Leverkusen színeiben a Bundesliga őszi szezonjában.

Ne csak nézd a kedvenc csapatod, hanem fogadj is az eredményre.

Óriási a harc Haalandért. Itt lehet fogadni arra, hogy hol folytatja! (x)

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában