Drámai részletek Anne Heche haláláról

Ezt olvasta már?

Anne Heche-t több mint három hete kapcsolták le az őt életben tartó gépekről, miután a kocsijával belecsapódott egy házba. A kocsi kigyulladt, és most kiderült, hogy mi okozta a színésznő halálát – írja a Blikk.

A színésznő augusztus 5-én csapódott bele a kocsijával egy házba. Az autó kigyulladt, Anne Heche pedig súlyosan megégett és füst mérgezést kapott. Később végül lekapcsolták a gépekről, agyhalottnak nyilvánították. Korábban az volt a kérése, hogy a szerveit ajánlják fel transzplantációra. Ezzel nyolc ember életét mentette meg – írja a Blikk.

Forrás: AFP/Lisa O’connor

 A halottkém jelentéséből kiderült, hogy a halálát a súlyos égési sérülések és a füstmérgezés okozta, másodlagos ok pedig az ütközés miatti szegycsonttörés volt.  

Az is kiderült, hogy Anne Heche 45 perce rekedt bent a tűzben. A mentők addig nem tudták ellátni.

„Tekintettel az erős tűz- és füstviszonyokra, nem lehetett tisztán belátni a járműbe és nem is lehetett egyértelműen hozzáférni” – mondta a helyi tűzoltó főkapitány-helyettes a Page Six lapnak.

A tűzoltók 20 perccel később tudták hozzáférni az égő autóhoz, és 45 perc után sikerült kihúzni belőle a színésznőt, aki akkor még életben volt.

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában