Drámai pillanatok: élő adásban esett össze egy tévés – videó

Ezt olvasta már?

Egy riportert élőben kapcsoltak a nyitrai fürdőből a Markíza televízióban, de pár szónál többet nem tudott mondani, mert a nagy melegben egyszerűen összeesett – írja a Bors a Parameter hírportálra hivatkozva.

Jakub Takáč azzal kezdte a bejelentkezést, hogy 37 fok van és a fürdő teli emberekkel. 

A pénztárnál… megtudtuk… hogy már… már… mostanáig eladtak… több mint két és félezer ember… elnézést”

– mondta akadozva a szlovák hírportál cikke szerint, miközben eltűnt a kamera elől, amely a fürdőzőket mutatta. Néhány pillanat múlva a képernyőn újra a riportert lehetett látni, aki akkor már éppen a föld felé hajolt és egy úszómester kérdezgette, jól van-e.

A tévéhíradó regionális riportere egész nap a fürdőbeli helyzetet figyelte. A magas hőmérséklet miatt adás közben ő maga is rosszul lett, szerencsére mostanra jobban van”

– erősítette meg a rosszullétet Veronika Stojáková PR-menedzser. A Markiza.sk-n azt írják, egy orvosnak kellett neki segítenie. 

A videót ide kattintva nézheti meg. 

A 41 fokos hőség már veszélyes lehet mindenkinek. Dr. Bodócsi Réka belgyógyász szakorvos beszélt az Origónak arról, mi történhet a szervezetben ilyen melegben, de azt is elmondtuk, mit javasol a Nemzeti Népegészségügyi Központ a hőguta ellen, mit üzen a MÁV az utasainak, és hol osztanak ingyen vizet az országban.

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában