Drag queenek olvasnak fel meséket a Disney-dolgozók gyerekeinek

Ezt olvasta már?

A Disney Halloween alkalmából tart érzékenyítési kurzust, amely során drag queenek olvasnak majd fel meséket a dolgozók gyermekeinek.

A virtuális eseményen a Disney szeretné bemutatni a dolgozók gyermekeinek a genderfluiditás szépségeit. A vállalat közleménye a felolvasást tartó drag queeneket igazi “példaképnek” nevezi, akik pozitív személyiségükkel és divatos megjelenésükkel valódi ünneppé varázsolják majd az alkalmat.

A Breitbart Newsnak nyilatkozó egyik alkalmazott szerint több kollégájával közösen már jelezték a Disney-nek, hogy nem tartják helyesnek az ilyenfajta érzékenyítéseket, mivel sokan nem értenek egyet azzal, hogy gyermekek számára népszerűsítsenek transzneműeket. A dolgozó kiemelte, hogy ugyan az eseményen való részvétel nem kötelező, de sokan már azon is felháborodtak, hogy egyáltalán létrejöhetett.

IllusztrációForrás: AFP/Frederic J. Brown

Nem ez az első alkalom, hogy a Disney LMBTQ-propagandát igyekszik közvetíteni. Az év elején a Disney+ nevű streamingplatformon LMBTQ-koncertet tartottak, amelyen többek között fellépett Nina West draq queen is. A Disney-hez tartozó Hulu pedig hamarosan egy transznemű tinédzserekről szóló sport tematikájú dokumentumfilmet vetít majd a felületén.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img