Donald Trump: A kormány további 13 milliárd dolláros segítséget ad a farmereknek

Ezt olvasta már?

Kancellárjelölt-állítás: lekéste a saját maga által kitűzött határidőt a CDU és a CSU

Nem sikerült az önként vállalt határidőre, vasárnapra kiválasztani Németországban a Kereszténydemokrata Unió (CDU) és a testvérpárt Keresztényszociális Unió (CSU) közös kancellárjelöltjét. A feladatot Armin...

Több embert agyonlőtt egy fegyveres Wisconsinban – videó

Három embert agyonlőtt, két másikat pedig megsebesített egy fegyveres férfi Wisconsin államban, az Egyesült Államokban, a helyi seriff vasárnap segítséget kért a szökésben lévő...

Egy szerb vizsgálat szerint minden vakcina hatékony

Koronavírus – a második év Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő...

A hagyományoktól eltérő volt Fülöp herceg temetése, kibékült Harry és Vilmos herceg

A gyászszertartás több tekintetben is szakított a hagyományokkal. Fülöp hercegnek teljes körű állami temetés járt volna, de ő maga halála előtt többször is kijelentette,...

Az amerikai kormányzat az eddigi több tízmilliárd dolláros segítséget további azonnali 13 milliárd dollárral egészíti ki – jelentette be Donald Trump amerikai elnök csütörtök este a Wisconsinban tartott választási nagygyűlésén.

Az újraválasztására készülő elnök az idén már ötödször járt kampányúton a középnyugati Wisconsinban, amelyet úgynevezett csatatér vagy ingadozó államként tartanak számon, vagyis az ott élők nem egyértelműen republikánusok vagy demokrata párti szavazók. Négy évvel ezelőtt Trumpnak sikerült győznie Wisconsinban, ahol addig inkább a demokrata párti politikusok és politikusjelöltek voltak az erősebbek.

Anyagi segítség, munkahelyteremés

Az alig ötezer lelket számláló Mosinee városkában rengetegen voltak a nagygyűlésen és az elnök beszédét többször is szűnni nem akaró taps szakította meg. Donald Trump azonban nemcsak anyagi segítséget helyezett kilátásba és munkahelyteremtést ígért, hanem erőteljesen bírálta demokrata párti kihívóját, Joe Bident is.

Donald Trump Mosinee-benForrás: AFP/Mandel Ngan

Emlékeztetett arra, hogy az előző, Barack Obama vezette kormányzat, amelynek alelnöke Biden volt, tömegesen szervezett ki amerikai munkahelyeket külföldre, és Biden szerinte kiárusította az amerikai Középnyugat iparát. A karrierjét annak szentelte, hogy a tengerentúlra vigye a wisconsini munkahelyeket, kiszervezze a gyárakat, végeláthatatlan és nevetséges háborúkba rángasson bele bennünket és a gyermekeitek jövőjét felajánlja Kínának” – mondta.

Aluszékony Joe

Visszatérően és más ügyekben is bírálta Joe Bident. Felidézte, hogy a demokrata párti elnökjelölt egyszer egy rendezvényen összekeverte, hogy a szenátusba pályázik-e, vagy az elnökségre. Trump következetesen “Aluszékony Joe”-nak nevezte Bident.

Ha Biden győz, Kína győz

Az amerikai elnök leszögezte: Biden “fél évszázadon keresztül minden tragikus globális kiárusítást támogatott, beleértve a NAFTA-t (az észak-amerikai szabadkereskedelmi társulást, amelyet a Trump-kormányzat egy másik egyezménnyel váltott fel). Trump szerint abban is van felelőssége Bidennek, hogy Kína bekerült a Kereskedelmi Világszervezetbe (WTO). “Nagyon egyszerű: ha Biden győz, akkor Kína győz” – állította.

- Advertisement -
- Advertisement -

Legfrissebb a témában

Hárman meghaltak egy lövöldözésben Austinban

Hárman meghaltak egy lövöldözésben vasárnap az egyesült államokbeli Texas állam fővárosában, Austinban. Egyelőre sérültekről nem érkezett jelentés. A helyszínre érkeztek a tűzoltók, a rendőrség és...

Rózsaszínben akarod látni a világot? Irány a Samantha!

Mentes nasik Kicsit fitt, kicsit alternatív recept: tojás-, cukor- és tejmentes Az almás...

Jövő héten nyitnak a teraszok, így készülnek a vendéglátósok

Az almás pitét mindenki szereti Tésztapolc A tésztaételeket mindenki szereti ...

Raktárból francia pékség – teszteltük a Petit Tourage Pâtisserie-t

Ezt BÁRKI meg tudja csinálni! Húst hússal Kiadós kaja, amiért nem kell Csehországig...

Több száz hamburgert osztanak szét a mentősök között | Street Kitchen

Igazi ízbomba, és még diétás is! Húst hússal Nyisd meg otthon a saját...
- Advertisement -

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -