Csontra harapott a csirkefalatban, beperelte a gyorsétteremláncot

Ezt olvasta már?

Egy férfi beperelte a McDonald’s-ot mert egy csirkefalatban csontra harapott, amitől megrepedt a foga. Ha nyer, a pénzt jótékony célra akarja felajánlani.

Beperelte a McDonal’s-ot egy floridai férfi, mert ráharapott egy csontdarabra egy McNuggets-ben, amitől megrepedt a foga – írja a Fox News

Alexei Stolfat 1,1 millió dollárt követel, és azt akarja elérni, hogy a gyorsétteremlánc az összes ilyen termékét hívja vissza.

A férfi 1,1 millió dollárt követel a gyorsétteremlánctólForrás: NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki/NurPhoto/Jakub Porzycki

A férfi egy alkalmazáson keresztül rendelt egy West Palm Beach-i étteremből. Stolfat azt mondta, hogy miközben megette a csirkefalatojkat erős fájdalmat érzett a szájában, és ezután még három napig fájt a feje.

Mikor elment a fogorvoshoz, az megállapította, hogy két helyen is megrepedt a foga, amit csak műtéttel tudnak helyrehozni.

A McDonald’s szóvivője annyit mondott az esettel kapcsolatban, hogy a biztonságos és jóminőségű ételek gyártása elsődleges fontosságú számukra, de mivel az ügy folyamatban van, egyelőre nem akar többet mondani róla.

Alexei Stolfat magát képviseli majd a bíróságon. Ha sikerrel jár, akkor az 1 millió dollárt jótékony célra fog felajánlani. 

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában