Array

Conte már elfogadhatta a Manchester United ajánlatát – Goal.com

Ezt olvasta már?

11:03 CEST 2021. 10. 26.

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 10 000 Ft bónusz + 10 000 Ft ingyen fogadás vár Rád! Regisztrálj most!

A Liverpool elleni hatalmas zakó után ismét felmerültek a találgatások Ole Gunnar Soskjaer jövőjével kapcsolatban. Olasz források szerint Conte már elfogadta a Manchester United ajánlatát, míg angol fogadóirodák szerint az olasz szakembert Zinedine Zidane és Brendan Rodgers is megelőzi a sorban.

Az ESPN hétfői cikke szerint már a játékosok sem bíznak a Manchester United menedzserében, így már csak idő kérdése, mikor menesztik Ole Gunnar Solskjaert. A vasárnapi, Liverpool ellen elszenvedett 5-0-s vereséget követően a hírek szerint a Manchester United vezetősége fel is vette a kapcsolatot Antonio Contéval, aki rábólintott az együttműködésre.

Az olasz átigazolási hírek szakértője, Gianluca Di Marzo szerint Conte azért fogadhatta el az ajánlatot, mert a keretet megfelelő erősségűnek érzi ahhoz, hogy rövid távon is eredményeket érhessen el a Vörös ördögökkel. Ugyanakkor a vezetőség állítólag a novemberi válogatott szünetig még egészen biztosan Solskjaerral számol a kispadon.

A Manchester Unitedhez kapcsolatos hír, hogy az olasz értesülésekkel szemben az angol fogadóirodák szerint Zinedine Zidane a legesélyesebb a poszt betöltésére. A francia szakemberhez közeli körök szerint azonban Zidena stílusának nem fekszik a Premier League, és a Real Madrid korábbi edzője a francia szövetségi kapitányi pozícióra vár, így nem valószínű, hogy Manchesterbe tenné át a székhelyét. Rajta kívül a Leicester City menedzsere, Brendan Rodgers is a jelöltek között található.

Nem mindenki akarja azonban Ole Gunnar Solskjaer távozását Manchesterben: a városi rivális City ultrái már üzentek, hogy szeretnék, ha továbbra is a norvég irányítaná a Unitedet.

Frissítés: Fabrizio Romano szerint viszont Conte egyelőre nem érkezik a United kispadjára, hanem Solskjaer kap újabb bizonyítási lehetőséget. 

Ne csak nézd a kedvenc csapatod, hanem fogadj is az eredményre.

A Manchester United legközelebb a Tottenham otthonába látogat, ahol a hazaiak győzelme 2,85, a döntetlen 3,55, míg a vendégek sikere 2,40-szeres pénzt hozhat.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img