Brutális gyilkosság Floridában, felgyújtotta párja nemi szervét egy férfi

Ezt olvasta már?

Nyolc év után végre sikerült pontot tenniük a rendőröknek egy 2012-es, Floridában történt gyilkossági ügy végére. A most 54 éves Hugh Timothy Blanton brutálisan gyilkolta meg titkos szeretőjét, az akkor 65 éves Ronald Silviát, majd felgyújotta a nemiszervét. A gyilkost egy korábbi ügyben végzett DNS-vizsgálat buktatta le.

A két férfinak viszonya volt egymással. 2012 januárjában összevesztek. Még a szomszédok is hallották, ahogy szidják egymást, majd

egy napon sokkoló látvány fogadta őket: Suilvia lakókocsija lángokban állt. Az idős férfi összeégett holttestére a tűzoltók találtak rá.

A boncolás során megállapították, hogy a férfi már nem élt, amikor a tűz kigyulladt. A testét verésekből származó nyomok borították, a nyakán fojtogatás nyomai voltak, a halálát pedig fulladás okozta. Egyértelműen látszott, hogy megölte valaki. De még csak ezután derült fény a legdurvább részletekre.

Amikor a rendőrök a helyszínen vizsgálták a tűz okát, rájöttek, hogy a halott férfi nemiszervét gyújtották meg.

Ekkor már gyanakodtak Blantonra, de végül 8 évet kellett várni a döntő bizonyíték beszerzéséig, ugyanis a férfi végig tagadta, hogy köze lenne a gyilkossághoz. Sőt még azt is, hogy egyáltalán ismerte volna az áldozatot. Mivel arra mindig figyelt, hogy senki se lássa, amikor szeretőjéhez megy, még a szomszédok sem tudtak személyleírást adni róla.

Végül egy másik bűncselekmény ügyében végzett DNS-vizsgálat buktatta le. A férfi 2017-ben összeveszett egy korsó sörön a kocsmában egy másik férfival, akit mérgében megszúrt egy villával.

Amikor letartóztatták, DNS-mintát vettek tőle, amely a rendszerben egyezett azokkal a mintákkal, amelyeket a 2012-es gyilkosság áldozatának körme alatt találtak.

Blanton nem tudta tovább tagadni gyilkosságot, beismerte, hogy megölte Ronald Silviat, de azt továbbra sem árulta el, hogy miért pont a nemi szervét gyújtotta fel. A rendőrök szerint féltékenység állhat az ügy mögött. Egyelőre még nem hirdettek ítéletet az ügyben – írta meg a Bors a CrimeOnline cikke alapján.

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában