Brüsszel ismét a bevándorlás ügyében támadja Magyarországot

Ezt olvasta már?

Ismét a bevándorlás ügyében támadja Magyarországot Brüsszel – hangsúlyozta a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár pénteken a Facebook-oldalán.

Kovács Zoltán kiemelte: Magyarország kormánya a migrációs válság 2015-ös kirobbanása óta következetesen harcol az európai határok megvédéséért, a migráció megállításáért.

Az államtitkár szerint elmúlt hetekben-hónapokban nyilvánvalóvá vált, hogy az európai költségvetésről és az újjáépítési alapról folyó vitában az úgynevezett “jogállamisági” feltételek valójában a bevándorlást ellenző országok megbüntetésére szolgálnak.

Brüsszel a Soros-terv megvalósításán dolgozik

– Az európai intézményekben gőzerővel zajlik a Soros György által 2015-ben megfogalmazott bevándorláspárti terv megvalósítása – hívta fel a figyelmet Kovács Zoltán. Hozzátette: az új migrációs paktum-javaslat mellett a minap a bizottság közzétette tervezetét 34 millió bevándorló “integrációjára”, magyarán: lakáshoz, segélyhez, majd állampolgársághoz való juttatásáról.

Az államtitkár kiemelte: Magyarország határait ebben az évben több mint 38 ezren próbálták illegálisan átlépni,  csaknem annyian, mint a 2015-ös migrációs válság előtti évben. Ennek ellenére az elmúlt öt évben Brüsszel nem volt képes egy hatékony, az illegális migránsok Európába jutását megakadályozó eszközrendszer létrehozására – jegyezte meg.

A pénteken bejelentett “új kötelezettségszegési eljárás a bevándorlási veszélyhelyzet szabályozása miatt újabb bizonyítéka annak, hogy Brüsszel minden olyan eszköz ellen fellép, amellyel Európa határait hatékonyan lehet védeni – valójában Brüsszel a Soros-terv megvalósításán dolgozik!” – szögezte le Kovács Zoltán.

Legfrissebb a témában

Még több hasonló cikk a témában