Borzalmas állapotok, gyomorforgató felvételek az egyik leghíresebb francia sertéstelepen – videó

Ezt olvasta már?

Döglött állatokban mászkáló patkányokra bukkantak egy neves francia sertéstelepen. A nyilvánosságra került videofelvételek sokkolták a francia közvéleményt. A túlzás nélkül sokkoló képeket a francia közszolgálati televízió hozta nyilvánosságra.

Sem az állategészségügyi hatóságok, sem az agrárszövetkezet nem tudta kideríteni, hogy mi okozta a sertések pusztulását a franciaországi Côtes-d’Armor-i sertéstelepen. A telep tulajdonosa magára hagyta az elhullott állatokat. Ezt követően a tetemek állapota arra utalt, hogy az állatok 2020 augusztusa és decembere között pusztultak el – írta a francetvinfo.fr. 

Az alábbi videón lehet megtekinteni a borzalmas állapotokat: 

Az elhullott állatokról készülő felvételek idején egy patkány az egyik sertéstetem belsejébe menekül a kamera lámpáinak fénye elől. A telep tulajdonosának több másik sertéstelepe is van. Egy állatvédő szervezet petíciót indított az állattenyésztő összes telepének bezárása érdekében.

A telepet birtokló cég 2019-ben 2,4 milliárd euró forgalmat ért el. A most nyilvánosságra került felvételeket követően minden bizonnyal súlyos válságba kerül a cég, és a csőd lehetőségét sem lehet kizárni. 

Legfrissebb a témában

Még több hasonló cikk a témában