Az utcákat járva keresték az eltűnt családanyát, de csak a holttestét találták meg

Ezt olvasta már?

Még október 22-én tűnt el egy kapospulai családanya, a nő éppen a munkahelyéről tartott hazafelé. Az Eltűnt emberekért Facebook-csoport egyik bejegyzésében ezután arról írt: nem tudnak kapcsolatba lépni Évával, akinek felkutatását a rendőrség is megkezdte.

Péntek reggel, mielőtt munkába mentem, még elköszöntem tőle. Ő délutános volt, és haza már nem jött a munkából. Állítólag felszállt egy buszra, és eljött Kaposvárra, itt többen is látni vélték

– mondta a nő férje, József, aki felesége eltűnése után mindennap az utcákat járta, hogy a nyomára leljen. Nem sokkal később azonban rossz hírt kellett megosztania, felesége ugyanis akkor már nem volt életben. Holttestét Kaposváron találták meg.

Szörnyű napok elé nézünk!!! Nincs már feleségem és a lányomnak nincs anyja! Nekem ő volt a nagy szerelmem, az életem, a mindenem, a mátkám… Az eltűnése óta a bejárati ajtó végig nyitva volt, hátha besétál és figyeltem éjjel minden kis zajra. Virág is nagyon hitt benne, hogy visszajön és levágja a frufruját, mert ezt csak ő tudta úgy megcsinálni… Most lenne a legnagyobb szükség rá… és nem lesz majd, ha lesz esküvője és segít neki, semmi nem lesz úgy, mint régen. Még a mosógépet se tudjuk kezelni, és az én ruhámat se tudja senki úgy kivasalni, mint ő….. ünnep, karácsony, kirándulás kit érdekel már…. egyszerűen nem is tudom mi lesz….

– írta közösségi oldalán a férfi.

(via Ripost

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img