Array

Az MTK megszakította a MOL Fehérvár veretlenségi sorozatát – Index.hu

Ezt olvasta már?

Lendületes játékkal kezdett az MTK, amellyel színtelen ellenfele fölé nőtt, és 9. percben büntetőből megszerzett előnyét biztosan őrizte a folytatásban. A Fehérvár támadásaiból hiányzott a tűz és a kreativitás, a vendégek a kapura nem is jelentettek komoly veszélyt, viszont védelmüket és labdakihozatalukat többször zavarba hozták a bátran letámadó hazai játékosok.

A szünet után gyorsabb és határozottabb Fehérvár beszorította a hazaiakat, és már helyzeteket is kidolgozott. Az egyenlítés azonban elmaradt, helyette bő egy perc alatt az MTK szerzett két találatot: Schön átlövésből, Miovski centerezés után volt eredményes.

Gyorsan rendezte sorait és cserékkel frissített a vendégcsapat, amely ismét mezőnyfölényben játszott, de a lefújásig Stopira révén csak a becsületgólját szerezte meg.

A Fehérvárnak ezzel megszakadt a veretlenségi sorozata a bajnoki idényben, az MTK viszont a legutóbbi négy fordulóban nem szenvedett vereséget: egy döntetlen mellett harmadszor nyert.

Az MTK-nak javult a hazai mérlege is, a szezonban pályaválasztóként hatodik mérkőzésén másodszor bizonyult jobbnak ellenfelénél.

OTP Bank Liga, 10. forduló:

MTK Budapest-MOL Fehérvár FC 3–1 (1–0)

gólszerzők: Cseke (9., 11-esből), Schön (65.), Miovski (66.), illetve Stopira (88.)

(MTI)

(Borítókép: mtkbudapest.hu)

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában