“Az egész testemen rettenetesen fáj a bőr” – Oltás után kapta el a koronavírust Kárász Róbert, így érzi magát most

Ezt olvasta már?

Hat kontra egy – így reagált a Miniszterelnökség a norvég alappal kapcsolatos hírekre

A közleményben a tárca részéről elmondták, hogy a tárgyalások a támogatás kezelésének az ügyében futottak zátonyra Budapest és a donorországok - Norvégia, illetve kisebb...

Lövöldözés volt a meggyilkolt haiti elnök temetésén

Lövések dördültek el azt követően, hogy pénteken megkezdődött a bő két hete fegyveresek által meggyilkolt Jovenel Moise néhai haiti elnök temetése a karibi ország...

Bűnügyi szenzáció – 15 emberi sejtnyi DNS vezetett egy 14 éves lány gyilkosának nyomára

Az akkor 14 éves Stephanie Isaacson meggyilkolásának ügye addig számított "döglött aktának", amíg a modern technológia lehetővé nem tette, hogy megvizsgálják azt a minimális...

Törvénybe ütköző lett tagadni emberiesség elleni bűnöket

Valentin Inzkótól évek óta kérte a nemzetközi közösség, hogy fogadtasson el olyan törvényt Bosznia-Hercegovinában, amely büntetné a srebrenicai népirtás tagadását, ám a főképviselő ezt...

Az ATV Start műsorvezetője másfél héttel azután, hogy megkapta a Covid elleni kínai fejlesztésű oltást, megbetegedett, mégpedig koronavírusban. A tünetei az oltás ellenére sem enyhék, a tévés a Blikknek elárulta, nagyon fél attól, hogy kórházba kerül.

(A legfrissebb hírek itt)

„Iszonyatosan rosszul érzem magam. Nem vagyok egy nyavalygós ember, jól bírom a strapát, de be kell vallanom, éjjel halálfélelmem volt” – árulta el a köhögésrohamaival küszködve Kárász Róbert, aki a szokásos tünetek – láz, köhögés, valamint a szaglásának és ízlelésének elvesztése – mellett nagyon komoly ízületi és egyéb fájdalmakkal küzd.

„Az egész testemen rettenetesen fáj a bőr, olyan érzés, mintha mindenhol le lennék égve. Ha hozzáér bármi, például a paplan, olyan, mintha egyszerre szúrnának meg mindenhol” – árulta el a műsorvezető, aki szinte azonnal, az első tünetek jelentkezésénél elkezdte szedni a favipiravir nevű gyógyszert, s egy olyan szerkezetet is beszerzett, amellyel ellenőrizni tudja a véroxigénszintjét.

A műsorvezető most állandóan méri véroxigénszintjét: ha 91 alá megy, kórházba kell mennie

A műsorvezető most állandóan méri véroxigénszintjét: ha 91 alá megy, kórházba kell mennie

“Fél óránként mérem, mert azt mondta az orvosom, hogy ha ez a szám 91 alá megy, azonnal be kell menjek a kórházba. Remélem, az nem következik be, de az biztos, hogy ez a betegség nem játék” – sóhajtott a levegőért küzdve a tévés.

Kárász Róbert azt is elárulta, bár tudta, hogy az oltás nem azonnal ad védettséget, nem gondolta, hogy elkaphatja a vírust. A nemzeti ünnepen elkezdett szárazon köhögni, de azt még nem tartotta gyanúsnak.

„Nem gondoltam, hogy ez a Covid lehet, másnap éppen ezért még el is mentem futni. Ám amíg máskor könnyedén lefutom azt a hat kilométert, kedden négyszer-ötször is meg kellett állnom, kapkodtam a levegőt, estére pedig nagyon rosszul is lettem” – mesélte Kárász, akinek most még az is hatalmas megerőltetést jelent, hogy a szoba egyik végéből elmenjen a másikig.

„A teáskancsót felemelni is olyan erőfeszítés, mintha sokkilós súlyokat emelgetnék, két lépés kifáraszt” – magyarázta, majd el is köszönt, ugyanis a lapunkkal való pár perces beszélgetés is teljesen kimerítette.

Szigorított a csatorna

Az ATV a héten még jobban szigorította a járvánnyal kapcsolatos szabályait. Eddig is hőmérséklet-ellenőrzés után és szigorúan csak maszkban lehetett a televízió épületében tartózkodni, és napi többször is fertőtlenítettek. Ám a csatorna vezetése a hét elején hozott egy olyan szabályt, hogy a beszélgetős műsoraikban is kötelező mostantól a maszkviselés. A műsorvezetők hétfő óta egységes fekete maszkban dolgoznak a stúdióban is.

(Ez is érdekelheti: Pataki Zita bejelentette: elkapta a koronavírust)


EXTRA AJÁNLÓ
Ha tavasz, akkor megújulás – kezdjük magunkkal a rendrakást! (x)
Íme a szépség könyve: az akcióknak hála most jóval több újdonságot kipróbálhatunk! (x)
- Advertisement -
- Advertisement -

Legfrissebb a témában

Veszélyben a tacskók, százával lopják a kutyákat – Napi.hu

A Futrinka Egyesület Tacskó Fajtamentés Facebook-oldalán számolt be minderről, amit a 444.hu idézett. Mint írták: ezek a szervezett lopások autóval történtek, és a...

7 nap 7 recept: szaftos darált húsos kaják

Az egyik legcsodálatosabb kombináció a gyümölcs és a túró! GRILLSZEZON Fullos bagel ...

11+1 rántott hús a világ körül: Dél-Koreától Ausztriáig

Egészséges, tápanyagokkal dúsított Alkoholmentes koktélok Épp elég frissítő alkohol nélkül is 😉 ...

Beaver Café: tökéletes kávélelőhely és otthonos hangulat Balatonalmádiban

Alkoholmentes koktélok Épp elég frissítő alkohol nélkül is 😉 Vegetáriánus ételek ...

5 fantasztikus vízparti strandétterem a Balatonnál, ahol egész nyáron jót ehetsz

Alkoholmentes koktélok Épp elég frissítő alkohol nélkül is 😉 Vegetáriánus ételek ...
- Advertisement -

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -