“Az egész testemen rettenetesen fáj a bőr” – Oltás után kapta el a koronavírust Kárász Róbert, így érzi magát most

Ezt olvasta már?

WHO-vezető: soha nem látott szinthez közelítünk a járványban

A koronavírus-világjárvány eddig nem látott csúcs felé közelít a fertőzöttek számát tekintve - figyelmeztetett Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) főigazgatója. "A heti...

Az oroszok elküldik az amerikai nagykövetet és tíz diplomatáját

Oroszország, válaszul az amerikai szankciókra tükörintézkedéssel azt tanácsolta az amerikai nagykövetnek, hogy utazzon haza konzultációra, és kiutasít további 10 amerikai diplomatát - jelentette be...

Szlovéniában a jövő pénteken megkezdik az érettségiző diákok beoltását

Szlovéniában a jövő pénteken megkezdik az érettségiző diákok beoltását a koronavírus ellen - jelentette be Vesna Kerstin Petric, az egészségügyi minisztérium munkatársa a válságkabinet...

Négymillió adag kínai és 780 ezer dózis orosz vakcina érkezik Magyarországra

Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára jelentette be egy péntek délutáni Facebook-videóban, hogy Kínából és Oroszországból több mint 4,5 millió adag vakcina érkezik...

Az ATV Start műsorvezetője másfél héttel azután, hogy megkapta a Covid elleni kínai fejlesztésű oltást, megbetegedett, mégpedig koronavírusban. A tünetei az oltás ellenére sem enyhék, a tévés a Blikknek elárulta, nagyon fél attól, hogy kórházba kerül.

(A legfrissebb hírek itt)

„Iszonyatosan rosszul érzem magam. Nem vagyok egy nyavalygós ember, jól bírom a strapát, de be kell vallanom, éjjel halálfélelmem volt” – árulta el a köhögésrohamaival küszködve Kárász Róbert, aki a szokásos tünetek – láz, köhögés, valamint a szaglásának és ízlelésének elvesztése – mellett nagyon komoly ízületi és egyéb fájdalmakkal küzd.

„Az egész testemen rettenetesen fáj a bőr, olyan érzés, mintha mindenhol le lennék égve. Ha hozzáér bármi, például a paplan, olyan, mintha egyszerre szúrnának meg mindenhol” – árulta el a műsorvezető, aki szinte azonnal, az első tünetek jelentkezésénél elkezdte szedni a favipiravir nevű gyógyszert, s egy olyan szerkezetet is beszerzett, amellyel ellenőrizni tudja a véroxigénszintjét.

A műsorvezető most állandóan méri véroxigénszintjét: ha 91 alá megy, kórházba kell mennie

A műsorvezető most állandóan méri véroxigénszintjét: ha 91 alá megy, kórházba kell mennie

“Fél óránként mérem, mert azt mondta az orvosom, hogy ha ez a szám 91 alá megy, azonnal be kell menjek a kórházba. Remélem, az nem következik be, de az biztos, hogy ez a betegség nem játék” – sóhajtott a levegőért küzdve a tévés.

Kárász Róbert azt is elárulta, bár tudta, hogy az oltás nem azonnal ad védettséget, nem gondolta, hogy elkaphatja a vírust. A nemzeti ünnepen elkezdett szárazon köhögni, de azt még nem tartotta gyanúsnak.

„Nem gondoltam, hogy ez a Covid lehet, másnap éppen ezért még el is mentem futni. Ám amíg máskor könnyedén lefutom azt a hat kilométert, kedden négyszer-ötször is meg kellett állnom, kapkodtam a levegőt, estére pedig nagyon rosszul is lettem” – mesélte Kárász, akinek most még az is hatalmas megerőltetést jelent, hogy a szoba egyik végéből elmenjen a másikig.

„A teáskancsót felemelni is olyan erőfeszítés, mintha sokkilós súlyokat emelgetnék, két lépés kifáraszt” – magyarázta, majd el is köszönt, ugyanis a lapunkkal való pár perces beszélgetés is teljesen kimerítette.

Szigorított a csatorna

Az ATV a héten még jobban szigorította a járvánnyal kapcsolatos szabályait. Eddig is hőmérséklet-ellenőrzés után és szigorúan csak maszkban lehetett a televízió épületében tartózkodni, és napi többször is fertőtlenítettek. Ám a csatorna vezetése a hét elején hozott egy olyan szabályt, hogy a beszélgetős műsoraikban is kötelező mostantól a maszkviselés. A műsorvezetők hétfő óta egységes fekete maszkban dolgoznak a stúdióban is.

(Ez is érdekelheti: Pataki Zita bejelentette: elkapta a koronavírust)


EXTRA AJÁNLÓ
Ha tavasz, akkor megújulás – kezdjük magunkkal a rendrakást! (x)
Íme a szépség könyve: az akcióknak hála most jóval több újdonságot kipróbálhatunk! (x)
- Advertisement -
- Advertisement -

Legfrissebb a témában

Bejelentette lemondását Raúl Castro kubai pártelnök

Raúl Castro, a Kubai Kommunista Párt elnöke a párt 8. kongresszusának pénteki nyitónapján bejelentette, hogy lemond tisztségéről és átadja a vezetést egy fiatalabb generációnak. A...

Raktárból francia pékség – teszteltük a Petit Tourage Pâtisserie-t

Ezt BÁRKI meg tudja csinálni! Húst hússal Kiadós kaja, amiért nem kell Csehországig...

Több száz hamburgert osztanak szét a mentősök között | Street Kitchen

Igazi ízbomba, és még diétás is! Húst hússal Nyisd meg otthon a saját...

Szuper pizzázóra bukkantunk Veresegyházon: a Trattoria al Forno levett a lábunkról

Igazi ízbomba, és még diétás is! Húst hússal Nyisd meg otthon a saját...

Maradékmentésből jeles – teszteltük, mit tud a Munch

Az összes húsvéti recept Perfekt ünnepi főfogás húsvétkor Green Kitchen Bulgurból...
- Advertisement -

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -