Az amerikai fiatalok 40 százaléka vallja magát az LMBTQ-közösség tagjának

Ezt olvasta már?

A Newsweek által közölt friss tanulmány jól mutatja, hogy hova vezet az elképesztő mértékeket öltő nyugati LMBTQ-propaganda. Az amerikai ezredfordulósok 30 százaléka, míg a Z generáció 40 százaléka állítja azt magáról, hogy az LMBTQ-közösség tagja.

Az évek alatt folyamatosan változott az, hogy az amerikai társadalom hány százaléka vallja magát homoszexuálisnak, az arány azonban általában 6 és 10 százalék között mozgott. Az elmúlt évek LMBTQ-propagandája miatt viszont idén már kimagasló arányú, főleg fiatal amerikai állítja magáról azt, hogy transznemű vagy éppen saját neméhez vonzódik.

George Barna, az új felmérés munkatársa szerint az amerikai ezredfordulósok 30 százaléka, míg a fiatalabb Z generáció 40 százaléka állítja azt magáról, hogy az LMBTQ-közösség tagja.

IllusztrációForrás: NurPhoto via AFP/Erin Lefevre/NurPhoto/Erin Lefevre

Barna szerint ennek hátterében az áll, hogy a fiatalok körében divatos és menő, ha az LMBTQ-közösség tagjának mondják maguknak. Mindez szerinte egy nagyobb problémára is felhívja a figyelmet méghozzá arra, hogy négyből három fiatal nem igazán tudja eldönteni, hogy mihez kezdjen az életével.

Ez a korosztály sokszor úgy érzi, hogy nincs miért kikelniük az ágyból reggelente. Az LMBTQ-identitás viszont célt ad számukra.

Barna 124 oldalban kutatta ezt a jelenséget az Arizona Christian University és a  Foundations of Freedom nevű nonprofit szervezettel közösen. A tanulmány 600 résztvevő válaszain alapult, akik egy 17 perces, 71 kérdésből álló lapot töltöttek ki.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img