Array

Autós üldözés, fogócska és rendőrkordon: Diósgyőrben a szurkolóktól kellett megvédeni a csapatot a kínos zakó után | csakfoci.hu – csakfoci.hu

Ezt olvasta már?

Mint ismert, hatalmas meglepetésre a Diósgyőr 2-1-es vereséget szenvedett a hétvégén a kiesés ellen harcoló Budaörs otthonában, amit követően Dragan Vukmir vezetőedző szégyellte magát és azt mondta, hogy nem mindegyik játékos érezte át, mennyire fontos volt ez a nap a klubnak a feljutás szempontjából, valamint dr. Magyar Mátyás többségi tulajdonos is elfogadhatatlannak nevezte az eredményt és a meccs után be is ment az öltözőbe váltani néhány szót a játékosokkal.

Az amigeleken.hu szurkolói portál beszámolójából pedig kiderül, hogy vasárnap este a DVTK-drukkereknél betelt a pohár. Állítólag a meccs után összegyűlt jó néhány szurkoló, hogy “köszöntse a csapatot” a diósgyőri stadionnál, a portál információja szerint pedig erről a klubnál is értesültek.

– A stadionnál brutál rendőri készültség, a vendégparkoló tele volt rendőrrel Az edzőközponttól végig a Lórántffy-ig rendőrök álltak, ráadásul a Secu is jelen volt teljes létszámmal. Szóval nem csak a szurkolók érezték azt, hogy betelt az a bizonyos pohár. Mindenki a buszt várta, ami már a megyehatártól négy rendőrautós felvezetést kapott mintha bajnokok lennének, de itt nem az örömittas drukkerekre kellett számítaniuk – olvasható a beszámolóban.

A cikk megjegyzi, a csapatbusznak az útvonalon is módosítania kellett, ám ez nem tévesztette meg a szurkolókat, majd egészen addig nem engedték tovább a buszt a vasgyári temetőtől, amíg a biztonsági emberek és a rendőri összefogás nagyjából 200 méteren keresztül fel nem sorakozott és kordont nem alkotott az edzőközpontnál és a stadion parkolójában.

– Aztán egy trükköt vetettek be és egy üres busszal próbálták kiugrasztani a nyulat a bokorból, de a szurkolóknak is feltűnt, hogy üres a jármű. Végre-valahára megérkezett az „igazi” busz, de lehetetlen volt hozzá közel kerülni. Volt pár szívhez szóló rigmus és kiabálás is elhangzott, valószínűleg el is jutott a címzettek fülébe. A klubházhoz végül beérkezett a busz és a játékosokat egyesével kísérték a rendőrök, mindegyiket a saját autójához. Volt még ezután is egy kis autókázás és ennek hatására, Oláhnak sikerült 2 piros lámpán is áthajtania, de Dobos is kettes padlóval vette a fekvőrendőrös akadályt… – írja az amigeleken.hu.

Magyar válogatott játékos lehet a kiszemelt a nagy terveket szövögető NB II-es klubnál

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában