Arcon lőttek egy 11 hónapos kisbabát Bronxban

Ezt olvasta már?

Arcon lőttek egy 11 hónapos kisbabát Bronxban szerdán. A kislány egy autóban ült az anyjával, amikor egy férfi lövöldözni kezdett az utcán és eltalálta a gyereket.

Arcon lőttek egy 11 hónapos kislányt Bronxban szerdán – írja az ABC News. A rendőrség azt mondta, hogy a kicsit kritikus, de stabil állapotban szállították kórházba.

Az eset szerda délután történt. A gyerek az anyjával egy parkoló autóban ült, és éppen az apára vártak, aki egy közeli boltban vásárolt. Ekkor egy férfi, aki egy másik férfit üldözött az utcán, leadott két lövést, ezekből az egyik eltalálta a gyereket. A lövöldöző ezt követően egy szürke színű autóval elmenekült a helyszínről.

A hatóságok azóta egy videófelvételt is közzétettek a menekülő férfiről, akinek a megtalálásához a lakosság segítségét is kérik.

Lelőttek egy 11 hónapos babát Bronxban. Ha ez nem ébresztő, akkor nem tudom, mi lehetne az – írta az eset után Eric Adams, New York polgármestere. Adams azt is hozzátette, nem hajlandó átadni New Yorkot az erőszaknak.

Címlapi képünk illusztráció.

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában