Álorvosként, a konyhaasztalon kasztrált férfiakat egy német villanyszerelő

Ezt olvasta már?

Hatalmas adósságot halmozott fel felesége halála után, ezért szüksége volt a pénzre annak a nyugdíjas villanyszerelőnek, aki orvosnak hazudva magát férfiakat kasztrált a konyhaasztalán. 

A 66 éves férfi először egy szadomazo szexuális szolgáltatásokat hirdető oldalon regisztrált, ahol felajánlotta magát azért, hogy kitudja fizetni tartozásait. Később kitalálta, hogy ennél is több és könnyebb pénzt kereshet, ha orvosnak adja ki magát és férfiakat kasztrálhat.

A férfi a bíróságon azt mondta, a műtéteket kérésre hajtotta végre. 2018 júliusa és 2020 márciusa között elmondása szerint nyolc férfit kasztrált a konyhaasztalon. Szolgáltatásaiért műtétenként 1200 eurót, átszámítva  körülbelül 400 ezer forintot kért. Az egyik páciens a beavatkozás után meghalt, a férfi kínok között haldoklott, de az álorvos még ekkor sem hívott hozzá mentőt. Az áldozat holttestét egy kartondobozban találta meg a rendőrség három héttel később, egy házkutatás során – írja a helyi sajtóban megjelent hírekre hivatkozva a Bors.

Az ügyészség gyilkossággal, segítségnyújtás elmulasztásával és súlyos testi sértéssel vádolja a férfit.

Címlapi képünk illusztráció.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img