A tömegbe hajtott egy autó az angliai Oldburyben, ketten meghaltak

Ezt olvasta már?

Vasárnap este egy autó emberek közé hajtott az angliai Oldburyben. Két ember meghalt, többen megsérültek – írja a Metro.

A gázolás során egy 16 éves lány és egy 19 éves fiú olyan súlyosan megsérült, hogy már nem lehetett rajtuk segíteni. Egy húsz év körüli férfi és nő pedig életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba.

Fiatalok egy csoportja 23:30 körül az A457 Birmingham Road és az Oldbury Road sarkán gyülekezett, amikor egy autó közéjük hajtott.

A feltételezett gázolót, egy 54 éves férfit letartóztattak. Azt nem közölték, hogy miért hajtott a fiatalok közé a férfi.

„A halottak családjait speciális családsegítő tisztek támogatják ebben a szörnyű időben – közölte a West Midlands-i rendőrség.

Paul Hughes nyomozó őrmester elmondta: Tudjuk, hogy a tragédia idején sok ember gyűlt össze a környéken, tehát több szemtanúja is lehetett a történteknek. Arra kérném az embereket, hogy ha bárkinek információja van a tragédiáról, az keresse fel a rendőrséget. Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki hasznos adatokat szolgáltatott az ámokfutás részleteiről.

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában