A milánói SUNNEI is csatlakozik a Vanguardshoz

Ezt olvasta már?

ENSZ-főtitkár: Véget kell vetni a modernkori rabszolgaságnak

A modernkori rabszolgaságra hívta fel a figyelmet az ENSZ főtitkára szerdán, felszólítva a világ kormányait, a civil társadalmat és a magánszektort, tegyenek meg mindent...

Koronavírusban meghalt Valéry Giscard d’Estaing, volt francia köztársasági elnök

Kilencvennégy éves korában meghalt Valéry Giscard d'Estaing volt francia elnök - jelentette be az Elysée-palota, a köztársasági elnök hivatala szerdán. A családja azt közölte...

Ursula von der Leyen kezet nyújtana a leendő amerikai kormányzatnak

Az elnök elmondta, hogy a transzatlanti szövetség közös értékrendszeren és történelmen alapszik, de még ezeknél az alapoknál is fontosabb egy erősebb, békésebb, prosperálóbb világ...

Az észt külügy elismerte, hogy egy diplomatájuk Szájerékkel bulizott

Egy észt diplomata is részt vett azon a múlt heti illegális brüsszeli partin, amelynek a belga rendőrség vetett véget – erősítette meg a szerdán...

Egy ambiciózus, futurisztikus, olasz márka 6 millió eurós befektetéssel csatlakozik a Vanguardshoz, biztosítva a csoportban rejlő növekedési potenciált. A csoport a feltörekvő, 1-10 millió eurós árbevételű divat- és életmódmárkák közepes méretű vállalkozássá való fejlesztését célozta meg, mely esetenként akár az 50 millió euró feletti bevételi szintet is elérheti. Ezt az elköteleződést, valamint a modern luxus jövője iránti elhivatottságot tükrözi a SUNNEI-val kötött megállapodása is.

A SUNNEI-t két olasz fiatal, Simone Rizzo és Loris Messina alapította 2014-ben azzal a szándékkal, hogy a divatiparra jellemző trendteremtéssel szemben a szubjektív valósággal kísérletezzenek, az időtálló minőségből nem engedve. Egyszerű, de nem mindennapi tervezői eszköztárukat a különböző kreatív szakágak ötvözésével fűszerezik, mely kivételes kommunikációjukban könnyen tetten érhető. Mindezeknek köszönhetően 100%-os organikus növekedési stratégiájuk bevált: közösségi felületeiket teljesen kihasználják, sajátos megközelítéseiknek köszönhetően már egy aktív követői bázisra és a kreativitást is nagyra értékelő közösségre tettek szert.

Gubicza Ágoston, a GB & Partners Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. többségi tulajdonosa és Baldaszti Péter, a Nanushka vezérigazgatója a divatipar jövőjét szem előtt tartva, együttes erővel hívták életre a Vanguards elnevezésű, nemzetközi szakembergárdával működő divatipari holding társaságot azzal a céllal, hogy olyan vállalkozásokat építsen budapesti központtal, melyeknek fókusza a teljesen globális jelenlét. A siker kulcsával kecsegtető portfóliótag Nanushka és a GB & Partners az elmúlt 4 évben végigjárta a növekedési skála összes állomását, és szembenézett mindazokkal a kihívásokkal, amelyekkel egy 700 000 eurós árbevételről 30 000 000 euróra növekvő márka szembenézhet a gyors bővülés alatt. 

Rendkívül izgatottan várjuk, hogy kamatoztathassuk a SUNNEI adta lehetőségeket a csoporton belül, de akár tágabb értelemben is, a teljes iparágra vonatkoztatva – nyilatkozta Gubicza Ágoston. 

Legfőbb törekvésünk, hogy ápoljuk portfóliócégeink alapító-tervezőinek kreatív elképzeléseit, és ennek érdekében szoros együttműködésre számítunk Simone-nal és Loris-szal, egyrészt saját víziójuk megvalósítása érdekében, másrészt pedig, hogy a közös siker minden rendelkezésre álló eszközét biztosíthassuk számukra – tette hozzá Baldaszti Péter. 

A SUNNEI Vanguards által nyújtott befektetésre épülő új üzleti terve az Alapkezelő vállalkozói gondolkodásmódját ötvözi a SUNNEI kreatív nézőpontjával  – mondta a SUNNEI társalapítója, Simone Rizzo, majd hozzátette: Lelkesek vagyunk, hogy olyan nemzetközi partnert találtunk, amely megérti és támogatja a jövőképünket. Kiemelt feladatunk, hogy a SUNNEI jövőjére összpontosítsunk és a márkát a következő szintre emeljük.  

A Vanguards a SUNNEI-nál betöltött tanácsadói szerepköre révén igyekszik támogatni ezt az ambíciót, megkönnyítve a nagykereskedelmi piacra való belépést, legyen szó hagyományos kereskedelmi stratégiák megtervezéséről, működési tőkéhez való hozzáférésről, vagy a márka, a marketing, az ügyfélszerzés és az üzleti növekedés további támogatásáról. Mindezekkel párosul a csoport fenntarthatóság iránti elkötelezettsége, amely nem csupán kiegészíti, hanem meghatározza azokat az üzleti döntéseket, amelyek mentén valósággá válhat a modern luxus következő fejezete. 

A Vanguards segítségével olyan platformot akarunk létrehozni, amely megismételheti a Nanushkával tapasztalt sikereket más márkákkal is – mondja Baldaszti. A SUNNEI minden bizonnyal képes lehet erre. 

A SUNNEI már most is kreatív kihívások elé állítja a nemzetközi divatpiacot merész digitális megoldásaikkal, fáradhatatlan lendületükkel és páratlan kreativitásukkal. A 2021-es “Canvas” elnevezésű tavaszi-nyári kollekciójának bemutatása óta a sajtó egyszerűen csak úgy dicséri őket, mint “a jövő sztenderdjeinek hírvivői”.

Épül a modern luxus jövője

A Vanguards egy 2020-ban alapított befektetési platform, amely az EXIM Exportösztönző Magántőkealap támogatásával indult, vezetői a GB & Partners Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. igazgatója, Gubicza Ágoston és Baldaszti Péter, a Nanushka divatmárka társtulajdonosa és vezérigazgatója. A Vanguards célja a modern luxus jövőjének építése az üzleti növekedés, valamint a fenntarthatóság ideális egyensúlya mellett. A Vanguards alapértékei: A vállalkozói gondolkodásmód; a kreativitás kihangsúlyozása; és a fenntarthatóság.

A platform nagyszerűsége és erőssége abban áll, hogy olyan módon valósítja meg a tudásmegosztást, a szinergiák kihasználását és az erőforrásokkal való költséghatékony gazdálkodást, hogy eközben minden részt vevő brand meg tudja őrizni a függetlenségét és integritását. A Vanguards ajánlata egy olyan befektetési és menedzsment-támogatási rendszer, aminek keretében egyszerre és egyenlő hangsúllyal biztosított a részt vevő márkák identitása, függetlensége és növekedése, aminek segítségével az 1-10 millió eurós bevételi szinttől eljuthatnak az akár 50 millió eurós bevételi szintre, vagy magasabbra.

A csoporthoz tartozik jelenleg a Nanushka és az AERON, kortárs női divatmárkák, a SUNNEI elképesztő sebességgel növekvő olasz női- és férfi ruhamárka; és a Skala divatkereskedelmi megoldás.

Céltudatos és merész vállalkozások

 A GB & Partners Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. a kezelt vagyon alapján a legnagyobb magyarországi független kockázati- és magántőkealap-kezelő. amely 2019. évben a hazai kockázati tőkealap-kezelők közül elsőként vált a rangos Invest Europe – a világ legnagyobb magántőke-kezelők szövetsége – teljes jogú tagjává. Célja, hogy olyan cégekbe fektessen be, melyek céltudatosak és merészek, hiszen a befektetett összeg folyósításán túlmenően az Alapkezelő professzionális cégvezetési, stratégiai, adott esetben értékesítési támogatással is hozzájárul a cég fejlődéséhez, prosperálásához, ami a felek alapvető közös érdeke. Ez vezetett a Vanguards létrehozásához is, mely mind a vezetői, mind a stratégiai és értékesítési érzékeket is magába foglalja.

Cél a külföldi terjeszkedés

Az EXIM Exportösztönző Magántőkealap küldetése a magyar magántőkepiac fellendítése. Az Alapkezelő GB & Partners célja, olyan társaságokba fektetni, amelyeknek a külföldi terjeszkedés az elsődleges céljuk.

- Advertisement -
- Advertisement -

Legfrissebb a témában

Hónapokon belül felállhat az Európai Ügyészség

Az Európai Bizottság szeretné, ha március elsején megkezdhetné munkáját a határokon átnyúló korrupciós és csalási bűnesetek felgöngyölítését végző Európai Ügyészség - jelentette ki Didier...

Itt a MEGÚSZÓS KAJÁK 2 unboxing!

Green Kitchen A káposzta újjászületése Karácsony A brownie lelke ezesetben a...

Az ország egyetlen citromfarmján jártunk | Street Kitchen

Karácsony Fullos csokitorta banánnal megspékelve! Green Kitchen Egy tartalmasabb ebéd vagy...

„Ha túléltük a háborút, ezt a nehéz évet is túl fogjuk” – Cukrászdák és kávézók a járványban

Ez a zsemle akkor jó, ha alig bírjátok átharapni, mert tele van rántott hússal és majonézes salival! ...

Erdélyi konyhát így még nem tálaltak – megnyílt a SZÉK

A legjobb reggelik Ezzel aztán tutira jól indul majd a nap - bár kevéssé diétásan 😀 ...
- Advertisement -

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -