A fehér diplomatákat szidta Soros egyik embere, bekerült a Biden-kormányzatba

Ezt olvasta már?

Soros György amerikai milliárdos emberei bekerültek Joe Biden demokrata kormányzatába. Egyikük, Desirée Cormier Smith tavaly azt mondta, hogy a fehér diplomaták túlságosan is oltalmazzák az Egyesült Államokat, és ezt ő akkor problémásnak találta – hívja fel rá a figyelmet a V4NA nemzetközi hírügynökség.

Joe Biden amerikai elnök környezetében több ember a Soros György-féle Nyílt Társadalom Alapítványoktól (OSF) érkezett.

Soros szövetségesei a különböző állami szerveknél is helyet kaptak, így az Egyesült Államok külügyminisztériumában kapott állást a részben afroamerikai származású, magát feketének tartó Desirée Cormier Smith.

Desirée Cormier SmithForrás: Linkedin

Desirée Cormier Smith mostantól a külügy Nemzetközi Szervezetek Irodájánál (Bureau of International Organizations) dolgozik, vezető tanácsadó.  Tavaly októberben egy podcast-interjúban azt mondta, hogy a fehér diplomaták gyakran ellenségesen bántak a vízumkérelmezőkkel. 

„Úgy tűnt, hogy sok fehér kolléga úgy állt hozzá a vízumkérelmezőkhöz, hogy tulajdonolja a vízumot. Annyira óvták az Egyesült Államokat, hogy nem akarták, hogy bárki elrontsa az Egyesült Államok képét” – fogalmazott Cormier Smith

A podcast címe Trump fehér felsőbbrendű külpolitikája” (Trumps White Supremacist Foreign Policy) volt, ami már önmagában sokat elárul.

Cormier Smith kijelentései azért is furák, mert az amerikai Külügyminisztérium diszkriminációs és zaklatási irányelvei prioritásokat helyeznek a sokszínűségre és a toleranciára a minisztérium kultúrájában. 

Cormier Smith Soros György megbízható szövetségese. 

A demokrata párti nő korábban a Nyílt Társadalom Alapítványoknál tevékenykedett, mint vezető politikai tanácsadó. Más Soros által finanszírozott szervezeteknél is feltűnt.

Tavaly a neve felkerült a New America nevű szervezet 2020-as fekete-amerikai nemzetbiztonsági és külpolitikai vezetők listájára (2020 Black American National Security & Foreign Policy Next Generation Leaders).

A New America 2019-ben 100 ezer dollárt kapott a szervezet Soros-alapítványától, 2018-ban pedig összesen 1,6 millió dollárt. 

Cormier Smith a Council on Foreign Relations nevű szervezetnél is megjelent mint időszakos tag. Az OSF honlapja szerint a csoport 2016-ban 46,8 ezer dollárt kapott. A szervezetnek azonban van egy európai helyőrsége is, a European Council on Foreign Relations, amelyet Sorosék kiemelten támogatnak, 2019-ben például 4,5 millió dollárt kapott.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img