Sárközi Ákosék jótékony célra ajánlották fel A Konyhafőnök döntőjének relikviáját

Ezt olvasta már?

Cuccos snack, amivel nem lehet leállni!

Joghurttal szuperkrémes lesz a végeredmény, és sűrűbb a mártás!

A Konyhafőnök zsűritagjai, Sárközi Ákos, Fördős Zé, az UNICEF Bajnoka, Rácz Jenő és Sárközi Ákos felesége, Évi közösen állnak ki gyermekekért.

Mint az sajnos már köztudomású, Földünket talán soha nem látott mértékben sújtja az éhínség, 2020-ban világszerte  több mint 144 millió, 5 éven aluli gyermek számára nem jut megfelelő élelem, amelynek során az alultápláltság mellett olyan betegségek alakulhatnak ki, mint a sorvadás, vagy a növekedés leállása. 

A Konyhafőnök című műsorból jól ismert zsűritag Sárközi Ákos felesége, Évi a szakmában elismert festőművész, akinek több önálló kiállítása mellett művei már az Operaház falait is díszítették. A műsor fináléjában látható festményét (aminek alapján a zsűritag pólója is készült) most jelképes összeggel indulva árverésre bocsátotta, a befolyt összeget pedig 100%-ban a világ legvédtelenebb gyermekeinkek megsegítésére ajánlotta fel. Az aukció 1000 forintról indult, Évi képét végül az akaszthatja a falára, aki a legmagasabb összeggel támogatja a gyűjtést. Segíts Te is, csatlakozz az adományozókhoz, támogasd közös célunkat! 

A részleteket ide kattintva tudod elérni! 

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában