Ruhák a szemeteszsákban: Frappánsan vágott vissza Csuti Szorcsik Vikinek

Ezt olvasta már?

A Super TV2 Hal a tortán legújabb évadában Csuti is megmutatta, mit tud a konyhában. Az üzletember nem titkolta, hogy nem mozog túl otthonosan a gasztronómia világában, nincs gyakorlata a főzésben, azonban most minden tudását bevetette, hogy lenyűgözhesse a vendégeit. 

Fotó: TV2
Kellemetlen helyzetbe hozta Csutit Szorcsik Viki a kamerák előtt

Azt hiszem, ha nem lett volna ott Babett, bajban lettem volna… 

 – kezdte nevetve Csuti, aki férfiasan bevallotta, bizony nem mozog túl otthonosan a konyhában. Ennek ellenére igyekezett, hogy megfeleljen vendégei elvárásának. 

– Nem vagyok egy konyhatündér, de próbáltam kihozni magamból a legtöbbet. Tény, hogy Babett sokat tett hozzá a végeredményhez, de úgy érzem, azért nekem is sikerült kivennem a részem a munkából. A desszertnek például az egyik kedvenc olasz ételemet készítettük, nutellás, pörkölt mogyorós, sült gnocchit, amit egyébként András barátom étterméből lestem el. Sokszor megfordultam már nála, ebből is jól látszik, hogy én inkább a konyhán kívül érzem magam komfortosan. Szeretek jókat enni, főleg, ha olasz ételekről van szó – fogalmazott.

 

Jó hangulatban telt a forgatás

Bár az ételek elkészítéséhez kellett némi segítség, a hangulatra nem lehetett panasz Csutinál. Mint mondja, szerinte nagyon jó csapat gyűlt össze, annak ellenére is, hogy az egyik vendég egy meglepő ajándékkal „kedveskedett” a házigazdának. Exbarátnője, Szorcsik Viki ugyanis egy szemeteszsákban nyújtotta át Csutinak a nála maradt ruháit…

Mindenki nagyon jó fej volt, készültek erre az estére. Jól esett, hogy hoztak ajándékokat, amiket szépen be is csomagoltak, Viki hozta a formáját, de viccesen fogtam fel a helyzetet, hiszen legalább nem nekem kellett elmennem a ruháimért.

– tette hozzá a híresség, aki egyébként 14 pontot zsebelt be az este végén. 

 

 

Source

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában