Egy serpenyőben felolvasztjuk a vajat. A pulykamellet felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk majd mehet is a serpenyőbe, magas lángon alaposan lepirítjuk, majd lejjebb vesszük a lángot, és a serpenyőre helyezünk egy fedőt. 1-2 percenként meglocsolgatjuk a serpenyőben keletkezett barna vajjal, és megforgatjuk. 5-6 perc alatt tökéletesre készülnek a pulykamelleink.
Egy keverőtálban elkeverjük a krémsajtot, a reszelt sajtot, a tejfölt és a reszelt fokhagymát, és sózzuk, borsozzuk.
A bagettet félbevágjuk, az alját megkenjük a sajtos krémmel, majd erre jöhet a bébispenót. A pulykamellet csíkokra vágjuk, majd elhelyezzük a bébispenótrétegen. A bagett felső részét megkenjük a vörösáfonya-lekvárral, lezárjuk vele a szendvicsünket, és kész is vagyunk.
(Fotó: Street Kitchen)
- Elkészítési idő: 20 perc
Ha tetszett a pulykás-vörös áfonyás bagett receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon!
Ez a pulykás-vörös áfonyás bagett most egy egyszerű szendó volt, de ha esetleg valami extrábbra éheznél, akkor van pár tippünk:
Cuccos rántott csirkemelles szendvics
Zé kedvenc csirkés melegszendvicse
Aszalt paradicsomos – chilis mozzarellás grillszendvics friss salátával
Még néhány hasonló














