Pulykás-vörös áfonyás bagett

Ezt olvasta már?

Hidegen is melegen ajánlott!

Narancsos, fűszeres és ropogós

Hirdetés

Unod már a szokásos szendvicseket? Ez nemcsak hogy nem unalmas, de annyira kiadós és gyorsan elkészíthető, hogy a munkába is tökéletes ebédopció lehet. Ha szereted a sós és édeskés ízek találkozását, akkor meg aztán igazán befutó lesz ez a full extrás szendó.
Kipróbáltam, jóóó lett! 1

Hirdetés

Egy serpenyőben felolvasztjuk a vajat. A pulykamellet felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk majd mehet is a serpenyőbe, magas lángon alaposan lepirítjuk, majd lejjebb vesszük a lángot, és a serpenyőre helyezünk egy fedőt. 1-2 percenként meglocsolgatjuk a serpenyőben keletkezett barna vajjal, és megforgatjuk. 5-6 perc alatt tökéletesre készülnek a pulykamelleink.

Egy keverőtálban elkeverjük a krémsajtot, a reszelt sajtot, a tejfölt és a reszelt fokhagymát, és sózzuk, borsozzuk.

A bagettet félbevágjuk, az alját megkenjük a sajtos krémmel, majd erre jöhet a bébispenót. A pulykamellet csíkokra vágjuk, majd elhelyezzük a bébispenótrétegen. A bagett felső részét megkenjük a vörösáfonya-lekvárral, lezárjuk vele a szendvicsünket, és kész is vagyunk.

Pulykás-vörös áfonyás bagett
(Fotó: Street Kitchen)
  • Elkészítési idő: 20 perc

Ha tetszett a pulykás-vörös áfonyás bagett receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon!

Ez a pulykás-vörös áfonyás bagett most egy egyszerű szendó volt, de ha esetleg valami extrábbra éheznél, akkor van pár tippünk:

Cuccos rántott csirkemelles szendvics

Brutál ropogós csirkeburger

Zé kedvenc csirkés melegszendvicse

Aszalt paradicsomos – chilis mozzarellás grillszendvics friss salátával

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában