Megvan A Konyhafőnök VIP 2023-as győztese

Ezt olvasta már?

A színésznő euforikus állapotba került az eredményhirdetés után, hiszen a kezdetektől arra vágyott, hogy őt válasszák a legjobbnak.

– Amikor Zé kimondta a nevemet, olyan volt, mintha víz alatt lennék. Csak tompán hallottam a szavait, olyan sokként ért. Ott fel sem fogtam. Hihetetlen és csodálatos pillanat volt, korábban még soha nem nyertem semmilyen versenyt – kezdte boldogan a Blikknek a Keresztanyu sztárja, aki már a műsor kezdetekor a győzelemről ábrándozott.

Az volt az egyetlen célom, hogy megnyerjem. Nem voltak a műsor során hullámvölgyeim, de a sok pozitív kritika ellenére minden nap rettegtem attól, hogy ki ne essek. Nehezen tudom elhinni és befogadni, ha dicsérnek. Csak a döntő napján tudatosult bennem, hogy valójában sikerülhet elérni azt, amiért ide jöttem – magyarázta a fiatal színésznő.

A végső csatát Kardos Eszterrel vívta Evelin / Fotó: RTL Tulok András

Evelin még nem tudja, mire fordítja a győzelemmel járó tízmillió forintot, de abban biztos, hogy az édesanyját elviszi valami egzotikus, tengerparti utazásra, hiszen a főzés iránti érdeklődését neki köszönheti.

Hétéves koromig az erdő közepén éltünk egy kertes házban. Ott, a tanyán, vadregényes környezetben nőttem fel, ami biztosan hatással van a kulináris kalandjaimra. Anyukám mindig terülj, terülj asztalkát varázsolt otthon, neki ez az egyik szeretetnyelve – árulta el Evelin. – Számára most is fontos, hogy mindig legyen otthon meleg étel, és azt jóízűen fogyasszuk el.

Konyhafőnök nyertes / Fotó: RTL Tulok András

A Keresztanyu sztárja Rácz Jenő csapatában volt / Fotó: RTL Tulok András

(A legfrissebb hírek itt)

Evelin ebben nőtt fel, és azóta is nagy rajongója a gasztronómiának. A sok munka miatt azonban nem sok ideje jut hódolni neki.

– Szeretek főzni, de ritkán szoktam. A Konyhafőnökre sem tudtam, csak elméletben felkészülni, mert rengeteget forgattam. A szünetekben és az utazások alatt viszont egyfolytában videókat néztem, recepteket memorizáltam és tálalási tippeket kerestem. Fejben jól főztem – hála a memóriámnak –, a gyakorlatban viszont nem volt időm előre mindent lepróbálni. A győzelem után azonban nem fogom megúszni, muszáj lesz főzni valami finomat a barátaimnak. Karácsonykor is együtt készítjük a menüt anyukámmal, én a döntőben elkészített főételemet készítem majd el – mondta a színésznő, aki hozzátette: a jövőben vannak még tervei a gasztronómia terén.

Konyhafőnök nyertes / Fotó: RTL Tulok András

Evelin a döntőben vaddisznógerinccel dolgozott / Fotó: RTL Tulok András

Rajongsz a sportokért? Mi is!

Exkluzív hírekkel, naprakész eredményekkel és izgalmas szurkolói tartalmakkal várunk, hogy mindig képben legyél kedvenceidről!
www.sportal.hu – Együtt a lelátón!

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában